Czasem uderzę się słabo i mam siniaka, czasem dość mocno i siniaka nie ma, a czasem w ogóle się nie uderzę i jest siniak. Różnie to bywa i wydaje mi się że jest to normalne.
Wiem, że jest taka choroba i to dość groźna... że pojawiają się siniaki, ale nie takie małe tylko duże przy nawet najmniejszym uderzeniu. Ona jest związana z naczyniami krwionośnymi... nazwy nie pamiętam, ale znam osobę która się na to leczy...
Eee... Nie ma się co wahać i zastanawiać. Jak się idzie na studia to trzeba je zrobić, skończyć i już :P!
ooo dobre podejscie hehe;))
ależ kolego gdybyś założył temat z pewnością ktoś by Ci odpowiedział;)
ja tak chyba z 2 albo 3 razy miałam, że nie wiedziałam skąd wziął się siniak, a go miałam...nic nie bolało...
_________________ Damn right Im good in bed... i can sleep for hours!;)
Moim zdaniem powinnaś wybrać doradztwo zawodowe. Myślę, że z takim zawodem nie będziesz miała większego problemu znaleźć pracę, a i też słyszałam, że zarobki na takim stanowisku są dosyć wysokie :)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2292 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-09-21, 16:28
Doradztwo zawodowe to bardzo przyszłościowy zawód, chociażby dlatego, że w dzisiejszych czasach ludzie do późnych lat nie potrafią się określić, kim tak naprawdę chcą być w przyszłości i jaki zawód chcą wykonywać. Często wybierają niewłaściwe studia, dlatego taki doradca to zawód na topie
ostatnio odnoszę wrażenie, że kazdy zawód jest zagrożony kryzysem, który podobno ma się jeszcze pogłębić w 2011. nie lubię się martwić na zapas, ale ostatnio nie wygląda to wszystko ciekawie a jak w pracy atmosfera nie jest dobra, to wszędzie się to odbija
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Powinnaś wybrać to co lubisz i co chciała byś robic w przyszłości. Mi się wydaje, że pedagogika to dobry kierunek. Jeśli lubisz pracować z dziecmi to, to jest coś dla ciebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum