Vega Stała bywalczyni
Wysłany: 2009-02-06, 16:06
Wasze Walentynki?
Zastanawiam się jak Drogie Forumowiczki obchodzicie Walentynki, czy macie jakieś szczególne plany na ten dzień? Ja raczej spędze je w domowy zaciuszu z Moja Kochaną Walentynką, a znajomym poprzesyłam wirtualne serducha http://14luty.com/?src01=6f6a4 mam nadzieje że się spodobaja wszystkim, pozatym życze dużo szczęścia wszystkim zakochanym!
hihi:)
ja mam zamiar pierwszy raz na Walentynki isc do kina:D
ciekawe czy mi sie ten wyczyn uda:D pewnie bedzie mega duzo ludzi:P
pozatym i tak w ten dzien i tak mam szkole takze duzo czaso z chlopakiem nie spedze ;)
ja kino sobie podaruję bo dla mnie nie ma tam za bardzo Walentynkowej atmosfery :)
być może uda nam się wybrać na narty w góry. i to byla by super walentynka. jakiś wspólny wieczór w góralskiej chacie :)
a ostatnio myślę nad jakimś fajnym wierszykiem, krótkim ale wymownym aby wysłać swoją osobistą Walentynkę z fajnego serwisu, ale nie mam weny na pisanie :(
ja tez z checia bym pojechala w gory.. mam juz taka chec od miesiaca :P
ale nie mam za co albo kiedy ;)
w kinie faktycznie moze byc slabo;p
nie ma co ogladac i jeszcze pelno ludzi bedzie;) ale jakos sie przemeczymy moze:)
kiedys robilam sobie z facetem takie wypady weekendowe w gory dosc czesto:) to takie romantycze.. tylko we dwoje w pokoiku zdani na siebie:) super:)
serwis jest świetny :D mój był bardzo zadowolony z takiej wstępnej walentynki :) żeby mu humor poprawić wysłałam, bo Biedaczysko cały dzień się uczyło...
a my akurat wieczór walentynkowy w pociągu spędzimy :P bo jedziemy na snowboard...
a macie jakieś pomysły na dzień? bo w pociągu to tak ciężko świętować :P
ja swojemu chlopakowi kupilam walentynke papierowa i dam mu osobiscie hehe, to juz taka tradycja ze do roku mu albo daje albo wysylam :)
mam nadzieje ze tez dostane;p bo wlasciwie takiej prawdziwej to nie dostalam od niego, jedynie pozostaly mi bileciki od kwiatow ;)
no ja jestem ciekawa, czym mnie mój Misiek zaskoczy :) bo pewnie to zrobi... tylko właśnie ja nie mam za bardzo pomysłu :( bo w ferworze pakowania się na wyjazd ciężko zaplanować jakieś romantyczne COŚ ;) może pójdę w Twoje ślady :) i po prostu dam mu karteluszkę :) może zdążę jeszcze sama wydziergać :D
heh kup mu 1 malego kwiatka;p to pewnie go zaskoczy bo nie czesto facet dostaje kwiatki :P
Vega Stała bywalczyni
Wysłany: 2009-02-13, 12:59
Walentynkowa atmosfera coraz bliżej, napiecie rośnie zastanawiając się co dostaniemy, a teraz przesyłam Wam Forumowiczki życzenia od siebie http://14luty.com/vega,150751/?src01=6f6a4
my jednak kino odwolalismy;p nic ciekawego nie ma ;p
wynajelismy sobie hotel i chlopak przyjedzie do mnie i bedziemy spac we wrocku :)
(ze wzgledu na szkole)
mamy isc do restauracji ale chyba trzeba juz dzis zrobic rezerwacje;p o ile beda miejsca ;)
Vega - dzięki piękne :) Tobie również wszystkiego najlepszego :)
ja takimi moich znajomych potraktowałam :D
Darish - koniecznie rezerwuj, bo na pewno restauracje będą okupywane :)
a kfiatek to nie głupi pomysł :D
więc u nas stanęło na tym, że po prostu milusio spędzamy razem dzień, jakieś jedzonko, filmy i to małe metalowe serduszko czekoladek Lindta na deser - o :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum