W tym temacie proponuję abyście zamieściły listę kosmetyków, które odkryłyście w 2010, bez których teraz "nie możecie się obejść".
Oto moja lista:
*Chusteczki nawilżane dla niemowląt (polecam Bobini ) - nie wiem jak mogłam wcześnej bez nich żyć! Są rewelacyjne i przede wszystkim wielofunkcyjne. Zmywam nimi makijaż, świetnie sprawdzają się w podróży - umyć ręce, odświeżyć się. Rewelacja
*Carmex - jest wg. mnie niezastąpiony, szczególnie w taką pogodę jak teraz.
*Baza pod oczy Artdeco - świetnie przedłuża trwałość cieni.
*Tusz do rzęs Wonder Oriflame
*Kremowe mydło pod prysznic Ziaja Kozie Mleko - KOCHAM
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-01-02, 17:16
Puder Vipera prasowany nr 707 - świetny jest, na tym forum się o nim dowiedziałam :D
Kremy lirene Dermoprogram do twarzy - są wersje na dzień i na noc, te drugie mają lepszą konsytencję, mniej papkowatą. Jednak właściwości każdej z nich są super. Polecam te dla cery mieszanej i tłustej. Jest ich kilka różnych do wyboru. Używam na zmianę.
Maszynki gillette - nigdy nie używałam, ale zaczęłam czasami używać. Są bardzo fajne
kosmetyk dostepny na rynku juz jakis czas, ale dopiero w ubiegłym roku postanowiłam go kupic i nie żałuję. To jeden z lepszych podkładów jakie miałam, mianowicie Bourjois Healthy Mix no 51. Daje naturalny efekt ale jednocześnie ukrywa, w cale nie takie małe, niedoskonałości.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-01-04, 22:21
Dezodorat w sztyfie Adidasa
Balsam do ust yves rocher
Krem półtusty Cutibaza
Farmona Nivelazione ujędrniający balsam
Szampony Garniera
koliberek Początkująca
Wysłany: 2011-01-05, 11:17
:)
Ja w tym roku odkryłam róż do policzków loreal. naprawdę świetna sprawa. Dzięki niemu bez względu na to ile godzin spałam moja twarz wygląda na wypoczętą. To w tym momencie mój ulubiony kosmetyk plus balsam do ust carmex
makijaż:
podkład: MaxFactor Xperience Weightless Foundation
maskara: Make Up Store
korektor: Bourjois Healthy Mix
lakier do paznokci: Nails inc
pielęgnacja:
krem do twarzy Clinique Moisture Surge Extra
balsam do ust: Biotherm Aquasource Moisturizing Lip Balm
zapach: Guess Seductive
wlosy: Durcay Extra-doux
Polecam i pozdrawiam :)
Pola13 Użytkowniczka
Wysłany: 2011-01-07, 18:51
moje odkrycia to:
-eyeliner Yves Rocher
- baza pod cienie Artdeco
- wazelina czekoladowa Flosleku
- mgiełka do włosów do pielęgnacji przed suszeniem i prostowaniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum