Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kosmetyk, ulubiony, wasz

Wasz ulubiony kosmetyk :):):)
Autor Wiadomość
groteska 
Użytkowniczka
obczaj to :)

Wysłany: 2009-06-27, 15:03 Wasz ulubiony kosmetyk :):):)

cień szary rimmel
Ostatnio zmieniony przez groteska 2009-07-01, 17:47, w całości zmieniany 1 raz  

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-06-28, 14:58 

Hmm... bardzo trudny wybór :)
Może mleczko do ciała z Sorayi podoba mi się zapach :)) Mmmmm

Szybka kuracja dla skóry suchej i mało jędrnej. Mleczko zapewnia skórze 3 Generację Nawilżania, zawiera nowoczesną nawilżającą trójwymiarową formułę. Ujędrnia, likwiduje „skórkę pomarańczową”. Dzięki jego jedwabistej konsystencji skóra staje się aksamitna i gładka w dotyku, a świeży zapach utrzymuje się na niej przez cały dzień.

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-06-28, 15:16 

ja też uwielbiam to mleczko :-) i balsamy z tej serii
balsam brązujący ziaji
maska latte
szminki ochronne nivea
szampony pantene pro v i loreal
tusze maybelline
lakiery inglot

nocandygirl 
Powieściopisarka

Wysłany: 2009-06-28, 18:10 

tusz do rzęs Lorea'l Beauty Tubes

;-)

Myszak 
Początkująca

Wysłany: 2009-06-30, 09:56 

Mój ostatni zakup to Ultra black mascara (Bourjois) i jestem zadowolona, jak nigdy! Mam dlugie, aczkolwiek " nie wyraźne" rzęsy a ta mascara czyni cuda z oczami :P

Sol_Angelica 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-06-30, 10:35 

ostatnio : balsam do ciała z jeżyną z avonu [mam wysuszoną skórę i ten basalm idealnie się sprawdza ]
+ krem do twarzy nivea beauty [dawno na tak dobrze nawilżający krem nie trafiłam ]

+ peeling do ciała joanny kawowy
:mrgreen:

moni_ja 
Miłośniczka forum

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-06-30, 16:11 

Sol_Angelica, chyba jestes jedna z niewielu ktorej krem NIVEA NATURAL BEAUTY przypadl do gustu... na czarnej liscie jest go pełno heh

Joan 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2009-06-30, 16:18 

dla mnie się też nie nadawal, a jeszcze teraz widze że tam jest napisane do każdego typu cery... nie lubie tego typu kosmetyków. nie ma takiego kosmetyku który byłby dla wszystkich cer. nie wiem jak można takie bzdury na opakowaniu pisać.
mam teraz innym świetny krem nivea dla cery mieszanej i zmaierzam kupić drugie pudełko. ten

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2009-06-30, 16:22 

Ulubionych mam sporo, więc umieszczę taki bez, którego ani rusz - płyn do higieny intymnej np z AA

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-06-30, 16:25 

A ja mam dużo ulubionych, bez których ani rusz :D

Joan 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2009-06-30, 16:29 

bez wszyskich ani rusz :lol: :lol:

Anelka 
Miłośniczka forum
Anelka

Wysłany: 2009-06-30, 17:11 

Ja mam tego mnóstwo:) Na początek Ziaja i jej toniki, mleczka itd, później moje kochane cienie do powiek z Rimmela, klasyczny niebieski krem NIVEA... Dużo tego jest :-P :-P

Sol_Angelica 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-07-01, 08:24 

moni_ja napisał/a:
Sol_Angelica, chyba jestes jedna z niewielu ktorej krem NIVEA NATURAL BEAUTY przypadl do gustu... na czarnej liscie jest go pełno heh

no właśnie bałam się że mi teżnie podpadnie, ale raz się żyje i powiem że jest ok, w porównaniu z masą inncyh których używałam nawet się sprawdza. mam bardzo wysuszoną cere i nawilża ładnie, o inne efekty mi nie chodziło już tylko o to, a skóa rzeczywiście się po nim robi taka "jaśniejsza" i całkiem dobrze to wygląda, narzekać nie mogę. Urzywałam rózniastych kremów bo któych różne rrzeczy mi na twarzy wyłaziły [uczulenia, itp], tego używam od czwartku i póki co same +

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2009-07-02, 19:56 

tusz do rzęs Maybelline Define A Lash, pomadka Bebe Classic, mleczko pod prysznic kawowe Joanny, peeling truskawkowy Joanny, Nizoral, mydło Protex Fresh - to są główne kosmetyki , których nie zmieniam bo są dla mnie dobre od długiego, długiego czasu (Define A Lash wpadł na te listę w sumie ostatnio, bo niedawno jeszcze próbowałam innych tuszy do rzęs, ale teraz już wiem, że ten jest dla mnie świetny i raczej będę go jeszcze długo kupować :-) )

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2009-07-02, 22:18 

leelo napisał/a:
Maybelline Define A Lash

To jest ten różowy czy zielony ?bo ja miałam różowy i mi sklejał rzęsy.

Ja do listy dodaje jeszcze lakiery z inglota, szminki ochronne nivea i bebe oraz tusz max factor masterpiece max.

Odpowiedz do tematu