Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kosmetyk, ulubiony, wasz

Wasz ulubiony kosmetyk :):):)
Autor Wiadomość
Anelka 
Miłośniczka forum
Anelka

Wysłany: 2009-11-11, 21:04 

Miałam to masło i moim zdaniem wanilią nie pachniało, ale duży plus za nawilżenie :) I skóra była po nim miła :-)

michelle 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-11-15, 23:08 

Anelka napisał/a:
Miałam to masło i moim zdaniem wanilią nie pachniało, ale duży plus za nawilżenie :) I skóra była po nim miła :-)

A dla mnie pachniało meeega. Jak lody wanilowe. Nawet mój pies jak otwierałam, to zawsze się oblizywał ;). Tylko nawilżenie takie sobie, ja niestety mam problemy ze skórą atopową, więc raczje apteczne kosmetyki tylko na mnie działają.

tikitaki 
Początkująca

Wysłany: 2009-11-13, 12:21 

ja też mam stos ulubionych kosmetyków.. różne balsamy i peelingi.. zrobiłam nawet sobie listę ulubionych kosmetyków, http://listonic.pl/espanjano/5846-moje_hity
nie wiem czy powinnam go umieszczać, bo to podobno jest jak reklama..

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2009-11-13, 12:30 

Widziałam zestawienie wieeelu firm-taki mix kosmetyczny ;-)

tikitaki 
Początkująca

Wysłany: 2009-11-16, 11:02 

mix kosmetyczny, może to lepsze określenie tej listy :) ale powstawała dość długo bo niektórych kosmetyków używam od kilku lat a są takie, których zaczęłam używać niedawno :) ale polecam wszystkie z czystym sumieniem :)

strange_avenue 
Użytkowniczka
strange_avenue

Wysłany: 2009-11-23, 00:09 

Nie jestem jeszcze dobrze rozeznana w kosmetykach, bo częściej je kupuję i nie używam, ale od jakiegoś czasu to się zmienia, więc... :). Wszelkie balsamy do ust i wazeliny kosmetyczne. Są niezbędne, błyszczyk czasem potrafi nieźle wysuszyć usta :(. Waniliowo sojowa mgiełka do ciała z Avonu, cudo! :). Krem do stóp korzenne aromaty z Avonu. Malinowy balsam do ciała z firmy AA, do skóry wrażliwej - jest taki trochę typu masło shea, świetnie nawilza i się wchłania. Z tej samej serii krem do rąk, choć mi się znudził zapach, to jednak jest najlepszy, jak dla mnie. Mój kochany błyszczyk do ust z firmy Rimmel, seria Vinyl Stars, piękny odcień różu, kocham! Grafitowa kredka do oczu firmy Basic, pomadka do ust Watershine Diamonds firmy Maybelline odcień 122, fioletowy cień do powiek Loreala, podkład Bourjois mineral matte - 81 tendre ivoire, puder mineral matte z Rimmela. Uff! Wszystko chyba, jeszcze może dopiszę coś. O, żel pod prysznic Refresh z Luksji i szampon z odżywką Glisskura ( żółte).

[ Dodano: 2009-11-23, 00:12 ]
Naprostowanie, odcień szminki 112 ;p.

tikitaki 
Początkująca

Wysłany: 2009-11-23, 13:37 

a widzisz o jednej rzeczy mi przypomniałaś... balsam malinowy aa :) mniaaaam jest super a jak nawilża.. :) muszę go do listy dodać.. bo używałam go tamtej zimy i zupełnie wypadł mi z głowy :)

VitaLab 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-11-23, 14:33 

Wydaje mi sie,że nie można jednoznacznie określić czy mamy jakiś ulubiony kosmetyk czy tez nie. Kazdy jest nam do czegoś potrzebny i każdy po czesci lubimy.

strange_avenue 
Użytkowniczka
strange_avenue

Wysłany: 2009-11-23, 18:33 

Jeden ulubiony kosmetyk - nie. Ale kilka, lub kilkanaście - a i owszem :D. Inne, które nie są wymienione w ulubionych, to po prostu konieczność. Np. pumeks, maszynka do golenia i takie tam. Różne przybory. Nie ulubione, ale potrzebne.

ala83 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-09-12, 22:54 ...

mój ulubiony kosmetyk to moje ostatnie odkrycie- chusteczki do higieny intymnej cleanic- polecam:-)

Pola13 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-09-16, 14:11 

ja mam kilka ulubionych kosmetyków:
1. puder transparentny Translucent
2. wazelina czekoladowa Flosleku
3. szampon do brązowych włosów Timotei
4. płyn do higieny intymnej również Flosleku

to są moje ulubione, jak tylko się skończą kupuje następny egzemplarz :)

madlen1512 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-09-17, 13:53 

Moim ulubionym kosmetykiem jest tusz do rzęs Astor Volume Diva :-D . Świetnie rozczesuje, podkręca i pogrubia rzęsy... :-D .

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-09-17, 13:56 

Świetne opakowanie

Odpowiedz do tematu