Miałam to masło i moim zdaniem wanilią nie pachniało, ale duży plus za nawilżenie :) I skóra była po nim miła
A dla mnie pachniało meeega. Jak lody wanilowe. Nawet mój pies jak otwierałam, to zawsze się oblizywał ;). Tylko nawilżenie takie sobie, ja niestety mam problemy ze skórą atopową, więc raczje apteczne kosmetyki tylko na mnie działają.
ja też mam stos ulubionych kosmetyków.. różne balsamy i peelingi.. zrobiłam nawet sobie listę ulubionych kosmetyków, http://listonic.pl/espanjano/5846-moje_hity
nie wiem czy powinnam go umieszczać, bo to podobno jest jak reklama..
mix kosmetyczny, może to lepsze określenie tej listy :) ale powstawała dość długo bo niektórych kosmetyków używam od kilku lat a są takie, których zaczęłam używać niedawno :) ale polecam wszystkie z czystym sumieniem :)
Nie jestem jeszcze dobrze rozeznana w kosmetykach, bo częściej je kupuję i nie używam, ale od jakiegoś czasu to się zmienia, więc... :). Wszelkie balsamy do ust i wazeliny kosmetyczne. Są niezbędne, błyszczyk czasem potrafi nieźle wysuszyć usta :(. Waniliowo sojowa mgiełka do ciała z Avonu, cudo! :). Krem do stóp korzenne aromaty z Avonu. Malinowy balsam do ciała z firmy AA, do skóry wrażliwej - jest taki trochę typu masło shea, świetnie nawilza i się wchłania. Z tej samej serii krem do rąk, choć mi się znudził zapach, to jednak jest najlepszy, jak dla mnie. Mój kochany błyszczyk do ust z firmy Rimmel, seria Vinyl Stars, piękny odcień różu, kocham! Grafitowa kredka do oczu firmy Basic, pomadka do ust Watershine Diamonds firmy Maybelline odcień 122, fioletowy cień do powiek Loreala, podkład Bourjois mineral matte - 81 tendre ivoire, puder mineral matte z Rimmela. Uff! Wszystko chyba, jeszcze może dopiszę coś. O, żel pod prysznic Refresh z Luksji i szampon z odżywką Glisskura ( żółte).
a widzisz o jednej rzeczy mi przypomniałaś... balsam malinowy aa :) mniaaaam jest super a jak nawilża.. :) muszę go do listy dodać.. bo używałam go tamtej zimy i zupełnie wypadł mi z głowy :)
Wydaje mi sie,że nie można jednoznacznie określić czy mamy jakiś ulubiony kosmetyk czy tez nie. Kazdy jest nam do czegoś potrzebny i każdy po czesci lubimy.
_________________ Kosmetyki naturalne, Centrum zdrowia i urody - VitaLab.pl
Jeden ulubiony kosmetyk - nie. Ale kilka, lub kilkanaście - a i owszem :D. Inne, które nie są wymienione w ulubionych, to po prostu konieczność. Np. pumeks, maszynka do golenia i takie tam. Różne przybory. Nie ulubione, ale potrzebne.
_________________ " I am the Lizard King, I can do everything! " - Jim Morrison.
ala83 Coś już napisała
Wysłany: 2010-09-12, 22:54
...
mój ulubiony kosmetyk to moje ostatnie odkrycie- chusteczki do higieny intymnej cleanic- polecam:-)
Pola13 Użytkowniczka
Wysłany: 2010-09-16, 14:11
ja mam kilka ulubionych kosmetyków:
1. puder transparentny Translucent
2. wazelina czekoladowa Flosleku
3. szampon do brązowych włosów Timotei
4. płyn do higieny intymnej również Flosleku
to są moje ulubione, jak tylko się skończą kupuje następny egzemplarz :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum