POTĘGA MAKIJAŻU - pora na makijaż, który upewni Cię, że jesteś piękna.
Stajesz rano przed lustrem i znowu, w pośpiechu nakładasz te same gaszące Twoją urodę cienie? Przed większą okazją eksperymentujesz, ale nie jesteś pewna czy Twój makijaż na pewno pasuje do Ciebie i okazji? A może zastanawiasz się czy na pewno sprawia, że wyglądasz lepiej? Zadowolenie z własnego wyglądu i makijażu nie musi być już kwestią przypadku, ale wyboru opartego na fachowej wiedzy o tym, co dla Ciebie najlepsze.
Warsztaty POTĘGA MAKIJAŻU nauczą Cię jak stać się kobietą, którą zawsze chciałaś być. Promieniejącą, odważną, przyciągającą uwagę. Nauczymy Cię jak stworzyć naturalny makijaż, w którym będziesz czuła się komfortowo i pewnie. Dowiesz się jak dobrać kosmetyki do Twojej cery, a kolor cieni do koloru oczu, podkreślając najpiękniejsze cechy twarzy.
Warsztatowy charakter zajęć sprawia, że możecie same, pod okiem wizażystki wypróbować poznane techniki wykonywania makijażu. Dokonamy także oceny Twojego dotychczasowego make – up’u i podpowiemy, co zrobić, żeby już nigdy nie zaliczyć wpadki. POTĘGA MAKIJAŻU to blisko 10 godzin praktycznej nauki makijażu, po których będziesz mogła samodzielnie wykonać makijaż na każdą okazję.
Czas trwania warsztatu: 2 dni, po 4 godz. |Termin: 27-28 czerwca |Cena: 280 zł
Uwagi: wskazane jest, by uczestnicy przynieśli własne kolorowe kosmetyki w celu oceny ich przydatności.
Warsztat prowadzi:
Danuta Wiśniewska, kosmetyczna i wizażystka, właścicielka firmy „Image”, specjalistka w zakresie tworzenia wizerunku pracownika firmy, oraz klientów indywidualnych, pobierająca nauki u najlepszych specjalistów w szkole Makijażu Profesjonalnego Sophie Lecomte oraz w Międzynarodowej Szkole Makijażu Lindy Meredith. Obecnie trenerka wizażystów i współpracowniczka firmy Max Factor.
NOWA JA – ubieranie się to coś więcej…
Rozkodowywanie formalnego dress code. Wyrażanie się poprzez ubiór. Sztuka doboru stroju do okazji, sylwetki i osobowości. To tylko niektóre z zagadnień szkolenia NOWA JA.
Szkolenie NOWA JA ma postać praktycznego warsztatu. Jeśli widziałaś program „Jak się nie ubierać” Brytyjek Trinny & Susannah, to spodoba Ci się charakter naszych zajęć. Podobnie jak w programie, to Ty będziesz przedmiotem stylizacji. Nasza stylistka, dokona przeglądu Twojej dotychczasowej garderoby, pokaże w praktyce, jak wybierać idealne dla Ciebie ubrania, wzory i fasony, a których wystrzegać się jak ognia. Dowiesz się, że nie zawsze i nie dla każdego czerń jest trendy, a czerwień sexy.
Kilka prostych zabiegów stylisty, a także twoja odwaga i chęć zmian, sprawią, że nabierzesz pewności siebie. Zapomnisz o porannych dramatach przed szafą i mantrze, „co ja mam na siebie włożyć” Warsztaty NOWA JA obejmują zagadnienia związane ze znaczeniem wizerunku w pracy, kolorystyki, zasad kupowania i doboru dodatków. Dowiesz się także, jakie stroje będą najbardziej odpowiednie do Twojej sylwetki. Stworzysz swój własny i niepowtarzalny styl, idealnie dopasowany do Ciebie.
Czas trwania warsztatu: 4-6 godz. | Termin 20 czerwca, godz. 10.00 | Cena: 150 zł
Uwaga: Na warsztat należy przynieść swoje ulubione ubrania i dodatki, w celu dokonania ich analizy.
Warsztat prowadzi:
Ilona Niedbał-Buba, stylistka ubioru i wnętrz, personal shopper. Dziennikarka i właścicielka firmy In Style. Współpracowała m.in. z takimi magazynami jak VIVA czy Glamour.
Zapisy www.structura.pl