Witam,
mam pytanie, czy ktoś się wybiera na warsztaty Aquatonale????
Jest to nowa marka francuska w Polsce. Miałam styczność z ich kosmetykami na Targach w Krakowie i są naprawde fajne.
Wykaz szkoleń:
7.12.2010 wtorek
...9.00-12.00
AGE DEFENCE LINE Zastosowanie preparatów z rewolucyjnym kwasem hialuronowym o różno cząsteczkowej wielkości dla skór dojrzałych.
8.12.2010 środa
9.00-12.00
PURE LINE Zastosowanie preparatów o spektakularnych efektach regulujących wydzielanie sebum i zwężających pory skóry
9.12.2010 czwartek
9.00-12.00
PEELING LINE - Odnowa komórkowa. Praktyczne zastosowanie kompleksów kwasu glikolowego oraz kwasu salicylowego w problematyce skórnej.
15.12.2010 środa
9.00-12.00
HYDRA LINE Ochrona skóry wrażliwej i suchej. Wykorzystanie aktywnych składników przed upływającym czasem oraz fotosmogiem.
Centrum Szkoleniowe Aquatonale
Św. Mikołaja 59-60 lok. 25
Wroclaw
[ Dodano: 2010-12-08, 13:00 ]
Pomimo tego, że nie wiedziałam do końca co to jest za firma. Wybrałam się na pierwsze warsztaty. Widać było, że szkoleniowiec jest profesjonalistką. Kosmetyki fantastyczne pod względem jakości. Wybieram się też na warsztaty z kwasami :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum