Andzik Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-02-03, 11:09
Mój facet jak zapytałam go co chce dostać to elokwentnie powiedział, że to ma być coś użytecznego, dobrej firmy, ale żebym nie przepłacała. Ciężko kupić coś żeby spełniało te trzy warunki, pomyślałam że może kupię mu coś z narzędzi warsztatowych
Jeśli chodzi o prezent dla faceta to polecam przygotowanie aktu, czyli efektownie wyglądającej fotki, na której kobieta pokazywana jest w inny sposób. Koleżanka zamówiła coś takiego i sama jestem ciekawa jak to wyjdzie.
Andzik Stała bywalczyni
Wysłany: 2011-01-19, 13:55
Temat z tamtego roku, no ale w obecnym czasie aktualny. Macie jeszcze jak8ies propozycje, co do tego, jaki prezent kupić ukochanemu. Byłabym wdzięczna za wskazówki, bo w tym roku nie mam kompletnie pojęcia co mu kupić.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2011-01-21, 20:32
My mamy 4 rocznicę w Walentynki, chciałabym kupić coś ekstra, zastanawiam się nad czymś, co się przydaje na codzień, a czego jeszcze nie kupowałam.
Biżuteria odpada, bo łańcuszek już kupiłam, a zegarki odpadają...
Jedźcie do SPA jak macie kasę, przynajmniej będziesz długo pamiętać taki wyjazd.
A jak nie to może kolacja w lepszej restauracji? Facetom nigdy nie wiadomo co dawać, a na walentynki to już tym bardziej.
KolagenColway Stała bywalczyni www.KolagenColway.com
Wysłany: 2012-02-17, 23:02
Najlepiej sprawdzają sie wypady we dwoje. Poza miasto bądź dalej. Najważniejsze aby razem i aby romantycznie:) Kolacja, kąpiel.. każdy sobie może urozmaicić czas jak lubi. To jest też świetny sposób aby zimą doładować baterie:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum