Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: odchudzanie, wakacyjne

wakacyjne odchudzanie
Autor Wiadomość
happsylim 
Początkująca

Wysłany: 2008-06-04, 11:54 wakacyjne odchudzanie

lato tuż tuż, zbliża się okres urlopowy, kto z nas nie chciałby wyglądać idealnie na plaży i czuć się rewelacyjnie ze sobą? to zarazem okres dbania o swoje ciało i wzmożonych diet - diet, które nastawione na szybki efekt, mogą nieść ze sobą wiele skutków ubocznych i nadwyrężać zdrowie. w związku z czym namawiam do konsultacji lekarskich przed i w trakcie odchudzania, strona www.odchudzanie.org.pl będzie bardzo pomocna w tej kwestii, zatem pozdrawiam i życzę rozsądnych decyzji i niezapomnianych wakacji:)

Darish:)

Wysłany: 2008-06-04, 15:19 

ja wlasnie szukam diety ale nie po to zeby sie odchudzac.. (no moze 3kg mnie by sie przydalo:P) .... ale bardziej po to aby pełnowartosciowo sie odzywiac, poprostu dobrze i zdrowo utrzymujac stała wage. Taka pomoc tez moge dostac ?? ;)

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-07-12, 16:48 

A ja nie mam zamiaru sie odchudzac ooo :mrgreen: chociaz moze troche by mi sie na wakacje przydalo :lol: ale ja to chyba ciezszy przypadek bo nie potrafie zyc bez slodyczy :lol:

You 
Użytkowniczka

Wysłany: 2012-01-04, 17:57 

miskaa5 napisał/a:
A ja nie mam zamiaru sie odchudzac ooo :mrgreen: chociaz moze troche by mi sie na wakacje przydalo :lol: ale ja to chyba ciezszy przypadek bo nie potrafie zyc bez slodyczy :lol:
Ja też jestem ciężkim przypoadkiem w tej kwestii, ale chyba zawalcze bo ze 20kg by się przydał zrzucić

wierna 
Coś już napisała

Wysłany: 2012-05-17, 10:02 

ja tez jesli chodzi o odchudzanie jestem ciezkim przypadkiem hehe ale juz mam postanowienie ze do wakacji trzeba zrzucic troche i ostro sie biore za cwiczenia juz basen jest grany i jeszcze zaczynam biegac :)

Odpowiedz do tematu