hej, nie wiem czy już planujecie wakacje, ale ja i moja rodzinka wybieramy sie na kemping "Pomaranczowe" bylismy tam w zeszlym roku i bardzo nam sie podobalo chociaz czasem brakowalo cieplej wody;) teraz dostalismy wiadomosc, ze w tym roku problem zostal rozwiazany. A wy jakie macie plany? Byla ktoras z was na takim kempingu. Aha jako ciekawostke dodam, ze w tym roku ruszaja z projektem fitness także może uda mi się zgubić choć troszkę kilogramów :)
Ja od kilku lat jeżdżę z rodzicami i ich znajomymi na obozy takie w gronie znajomych od 2 lat towarzyszy mi moja kuzynka. Ja z nią śpię w namiocie, stwierdziłyśmy, że nie chcemy dzielić tej przestrzenie z moimi rodzicami (lub samą mamą jeżeli tata nie ma wolnego). Jeżeli chodzi o tegoroczne plany to całe wakacje najchętniej spędziłabym z chłopakiem jednak pewnie mi się to nie uda. A tak to mam zaproszenie do ciotki za granicę ( brak entuzjazmu z mojej strony na ten wyjazd) co roczny wyjazd z rodzicami i na 100% do chłopaka oby na jak najdłużej :)
_________________ „Jeśli okazja wzywa Cię po imieniu, nietaktem byłoby nie odpowiedzieć”
ja nie spedzam wakacji wyjazdowych z rodzina;)
raczej z chlopakiem:)
albo mam kilkudniowe wyjazdy w polske albo jestem w domu u mnie czy u chlopaka.
W tym roku albo uda nam sie za granice wyjechac, albo bede w domu siedziec :)
Jeszcze musze zrobic praktyke w salonie kosmetycznym w wakacje:)
A co do obozu to bylam raz w Miedzyzdrojach w Gromadzie:)
spalismy w namiocie w warunkach dosc luksusowych:D
mielismy materac a spalismy w poscieli z satyny:D wzielismy z domu hehe:)
ogolnie miejsce bylo fajne, blisko morza:)
Meggy82 Coś już napisała
Wysłany: 2009-02-19, 21:55
Re: Wakacje z rodziną
bushmenka napisał/a:
hej, nie wiem czy już planujecie wakacje, ale ja i moja rodzinka wybieramy sie na kemping "Pomaranczowe" bylismy tam w zeszlym roku i bardzo nam sie podobalo chociaz czasem brakowalo cieplej wody;) teraz dostalismy wiadomosc, ze w tym roku problem zostal rozwiazany. A wy jakie macie plany? Byla ktoras z was na takim kempingu. Aha jako ciekawostke dodam, ze w tym roku ruszaja z projektem fitness także może uda mi się zgubić choć troszkę kilogramów :)
ja juz planuje wyjazdy z moja rodzinka. Meggy82 - kilka szczegółów - kemping Władysławowo-Chłapowo, 10 m od morza, także wstajesz rano i widzisz jak pieknie faluje, a wieczorem sliczny wschod slonca :) calkiem tanio mozna wynajac przyczepe (przyczepy.pomaranczowe.pl) aha i fajnie, ze jest tam podzial na sektory rodzinne i mlodziezowe bo mozna tam pojechac tez pod namiot z chlopakiem na kilka dni :) tez tak jezdzilismy z moim pod namiot, a teraz z sentymentu z bejbikiem :) takze polecam serdecznie aha i jakby co stronka pomaranczowe.pl
wakacje z rodziną to do tej pory tylko z bratem i z najmłodszą z moich cioć, choć mój kochany dziadziuś przebąkiwał coż, że może byśmy pojechali razem do Zakopanego w zimie, bo babcia nie chce z nim jechać mówiąc, że zabiłaby się na śniegu już wysiadając z pociągu, z jedną nogą na stopniu dopiero jest to jakaś opcja, mój dziadziuś to fajny gość, możnaby pojechać
o, i jeszcze z najstarszą z cioć byłam na wakacjach, kiedy była wychowawczynią na koloniach, jak jeździłam i raz na obozie ze starszymi, jak miałam 9 lat
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Zawsze jeździłam z rodzinką i chłopakiem nad morze, to nie był kemping, ale domek ;) I jest naprawdę fajnie... Nie mam dużych wymagań co do noclegów, ale chciałabym, żeby było gdzie się umyć, wykupkować itp. :D No bo nie ukrywajmy, że my kobiety mamy swoje problemy :/ wiadomo, o czym mówię... Czasami się żrę o to z chłopakiem, bo ten najchętniej pojechałby na tydzień pod namiot i koniec. Eh faceci nie rozumieją pewnych rzeczy :/ W tym roku planujemy za granicę :) Tym razem sami, zobaczymy co będzie :D Zdam relację ;)
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
E tam Darish:) młode jesteśmy to jeszcze pewnie nie raz nas zabiorą na wakacje, prawda? :D Co nie zmienia faktu, że z chłopakiem i rodzinką też może być fajnie, tym bardziej, kiedy rodzice lubią wybranka :D a ja mam w domu jeszcze dwa małe bąble, które są czasem troszkę upierdliwe, ale dzięki nim laba jest ;)
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum