Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: rodzina, wakacje

Wakacje z rodziną
Autor Wiadomość
bushmenka 
Początkująca

Wysłany: 2009-02-17, 13:26 Wakacje z rodziną

hej, nie wiem czy już planujecie wakacje, ale ja i moja rodzinka wybieramy sie na kemping "Pomaranczowe" bylismy tam w zeszlym roku i bardzo nam sie podobalo chociaz czasem brakowalo cieplej wody;) teraz dostalismy wiadomosc, ze w tym roku problem zostal rozwiazany. A wy jakie macie plany? Byla ktoras z was na takim kempingu. Aha jako ciekawostke dodam, ze w tym roku ruszaja z projektem fitness także może uda mi się zgubić choć troszkę kilogramów :)

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-02-17, 16:10 

Ja od kilku lat jeżdżę z rodzicami i ich znajomymi na obozy takie w gronie znajomych od 2 lat towarzyszy mi moja kuzynka. Ja z nią śpię w namiocie, stwierdziłyśmy, że nie chcemy dzielić tej przestrzenie z moimi rodzicami (lub samą mamą jeżeli tata nie ma wolnego). Jeżeli chodzi o tegoroczne plany to całe wakacje najchętniej spędziłabym z chłopakiem jednak pewnie mi się to nie uda. A tak to mam zaproszenie do ciotki za granicę ( brak entuzjazmu z mojej strony na ten wyjazd) co roczny wyjazd z rodzicami i na 100% do chłopaka oby na jak najdłużej :)

Darish:)

Wysłany: 2009-02-17, 18:05 

ja nie spedzam wakacji wyjazdowych z rodzina;)
raczej z chlopakiem:)
albo mam kilkudniowe wyjazdy w polske albo jestem w domu u mnie czy u chlopaka.
W tym roku albo uda nam sie za granice wyjechac, albo bede w domu siedziec :)
Jeszcze musze zrobic praktyke w salonie kosmetycznym w wakacje:)

A co do obozu to bylam raz w Miedzyzdrojach w Gromadzie:)
spalismy w namiocie w warunkach dosc luksusowych:D
mielismy materac a spalismy w poscieli z satyny:D wzielismy z domu hehe:)
ogolnie miejsce bylo fajne, blisko morza:)

Meggy82 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-02-19, 21:55 Re: Wakacje z rodziną

bushmenka napisał/a:
hej, nie wiem czy już planujecie wakacje, ale ja i moja rodzinka wybieramy sie na kemping "Pomaranczowe" bylismy tam w zeszlym roku i bardzo nam sie podobalo chociaz czasem brakowalo cieplej wody;) teraz dostalismy wiadomosc, ze w tym roku problem zostal rozwiazany. A wy jakie macie plany? Byla ktoras z was na takim kempingu. Aha jako ciekawostke dodam, ze w tym roku ruszaja z projektem fitness także może uda mi się zgubić choć troszkę kilogramów :)

A możesz coś więcej napisać o tym kempingu?

bushmenka 
Początkująca

Wysłany: 2009-02-23, 12:38 

ja juz planuje wyjazdy z moja rodzinka. Meggy82 - kilka szczegółów - kemping Władysławowo-Chłapowo, 10 m od morza, także wstajesz rano i widzisz jak pieknie faluje, a wieczorem sliczny wschod slonca :) calkiem tanio mozna wynajac przyczepe (przyczepy.pomaranczowe.pl) aha i fajnie, ze jest tam podzial na sektory rodzinne i mlodziezowe bo mozna tam pojechac tez pod namiot z chlopakiem na kilka dni :) tez tak jezdzilismy z moim pod namiot, a teraz z sentymentu z bejbikiem :) takze polecam serdecznie aha i jakby co stronka pomaranczowe.pl

nocandygirl 
Powieściopisarka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-02-23, 15:25 

ja też byłam kiedyś na wakacjach we władysławowie! było świetnie :mrgreen:

szylwia 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-02-25, 23:22 

ja też byłam we Władysławowie i bardzo mi się tam podobało :) rzut moherm na Hel, można conieco zobaczyć kiedy pogoda niekoniecznie dopisuje ;)

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-04-09, 22:32 

bez kitu - nad morzem jest cudnie ;-)

wakacje z rodziną to do tej pory tylko z bratem i z najmłodszą z moich cioć, choć mój kochany dziadziuś przebąkiwał coż, że może byśmy pojechali razem do Zakopanego w zimie, bo babcia nie chce z nim jechać mówiąc, że zabiłaby się na śniegu już wysiadając z pociągu, z jedną nogą na stopniu dopiero :mrgreen: jest to jakaś opcja, mój dziadziuś to fajny gość, możnaby pojechać :lol:

o, i jeszcze z najstarszą z cioć byłam na wakacjach, kiedy była wychowawczynią na koloniach, jak jeździłam i raz na obozie ze starszymi, jak miałam 9 lat :mrgreen:

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-04-12, 20:39 

Zawsze jeździłam z rodzinką i chłopakiem nad morze, to nie był kemping, ale domek ;) I jest naprawdę fajnie... Nie mam dużych wymagań co do noclegów, ale chciałabym, żeby było gdzie się umyć, wykupkować itp. :D No bo nie ukrywajmy, że my kobiety mamy swoje problemy :/ wiadomo, o czym mówię... Czasami się żrę o to z chłopakiem, bo ten najchętniej pojechałby na tydzień pod namiot i koniec. Eh faceci nie rozumieją pewnych rzeczy :/ W tym roku planujemy za granicę :) Tym razem sami, zobaczymy co będzie :D Zdam relację ;)

Wysłany: 2009-04-12, 20:44 

pati napisał/a:
W tym roku planujemy za granicę :)

my to planujemy juz drugi rok:D

Dwa razy bylam nad Baltykiem i dwa razy bylo zimno wiec myslalam o innych wodach ale poki co wszystko stoi w miejscu ;p

pati 
pati

Wysłany: 2009-04-12, 21:00 

E tam Darish:) młode jesteśmy to jeszcze pewnie nie raz nas zabiorą na wakacje, prawda? :D Co nie zmienia faktu, że z chłopakiem i rodzinką też może być fajnie, tym bardziej, kiedy rodzice lubią wybranka :D a ja mam w domu jeszcze dwa małe bąble, które są czasem troszkę upierdliwe, ale dzięki nim laba jest ;)

Wysłany: 2009-04-12, 21:16 

pati napisał/a:
E tam Darish:) młode jesteśmy to jeszcze pewnie nie raz nas zabiorą na wakacje, prawda? :D

taaa trzeba sponsora szukac:DDD hahah

pati 
pati

Wysłany: 2009-04-13, 08:09 

hahhh... gorzej jak oni myślą tak samo :D :D :D :D kto wie, może szukają sponsorów w nas :P :D:D:D:D:D

forumadmin 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2009-04-13, 09:37 

Apropos wakacji i wycieczek polecam stronę www.playholiday.pl - mnóstwo przydatnych porad dot. podróżowania i ciekawostek co, gdzie, jak, kiedy...

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 10 razy
Wysłany: 2009-05-11, 11:28 

Wielkimi krokami zbliżają się wakacje :D czy macie już jakieś plany jak je spędzić ?

Odpowiedz do tematu