nice Coś już napisała
Wysłany: 2010-06-09, 10:45
WAKACJE!!!
Gdzie moje beauty-lady wybieracie się na wakacje? Tak ostatnio mnie zaskoczyli w pracy z wyborem terminu wakacyjnego, że teraz wpadłam w małe szaleństwo wyszukiwania ofert :) Już nawet mam faworyta - Sri Lanka z BonVoyage ale czekam na odpowiedzi bo cel zawsze może się zmienić. A czy któraś z was była na Sri Lance a jak nie to jakie egzotyczne destynacje wybieracie?
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Dziękuję Paulinko :) Mam jednak nadzieję, że w jakiś dłuższy weekend uda mi się gdzieś z moim wyskoczyć :) Pozazdrościć Wam :P Pewnie pierwsze wakacje razem, co :>?
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
taka Gaduła ;) Pomogła: 3 razy Dołączyła: 06 Sty 2009 Posty: 187 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-06-10, 08:10
pati gatuluję i ja!! :) bo ja właśnie pracę tracę... ale co tam - będę mieć wakacje przynajmniej ;)
w tym roku z moim kochanym zawitamy do szklarskiej poręby :)
_________________ Metal heart you're not hiding
Metal heart you're not worth a thing
Do tej pory przeglądałam tylko ceny last minute. Ale powiem wam, że atrakcyjnie to wygląda. W Itace mają sporo promocji, a wczasy na przykład na Thassos (Gracja) można rezerwować od zaledwie 589 złotych.
Ja jak na razie nie mam planów na wakacje, ale będę się starała coś wymyślić chociaż na kilka dni ;) Na pewno na wakacjach będzie mnie czekał egzamin z prawka
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2292 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-06-11, 17:56
Pati, ja również gratuluję pracy, jakoś mi się nie wyświetlił Twój post, nie wiem czemu Dopiero jak przejrzałam to znalazłam
A wakacje chyba będą słoneczne, można pomyśleć o wyjeździe na jakiś biwak czy cuś
Fajna :) Będę pracować w galerii u nas w mieście :) Obrazy, rzeźby, szkło itp. itd. :) Czyli czyściutko i schludnie :) A dzisiaj mam jeden z najgorszych egzaminów za sobą :) Ustny oczywiście i muszę się Wam pochwalić - 5 :) :) :)!
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum