Witam wszystkich:)
Nie da się ukryć, że wielkimi krokami zbliżają się upragnione wakacje i wolne!:) Gdzie wybieracie się w tym roku? Macie już jakieś plany, czy może zdajecie sie na impuls chwili? Ja właśnie będę polegała na spontanicznych decyzjach. Jedyne, co jest pewne, to spędzenie lata w Krakowie, bo załatwiłam sobie tam pracę. Zresztą zapraszam do starej stolicy na jakąś przyjemną - jak zawsze - wycieczkę:)Osobiście polecam hostel Aston na nocleg. To sprawdzone miejsce; wielkim atutem jest lokalizacja i jednocześnie przystępna cena:)
ja moze pojade nad jakies morze hehe :)
albo na weekend w gory ale kto tam wie;p
wolnym czlowiekiem jestem i wole spontaniczne wyjazdy, no moze planowane w 2 dni a nie w miesiac bo potem plany sie sypia;)
dronka.dronka, ja może też odwiedze Mikołajki i hotel Gołębiewski a uściślając to park wodny, który w tym hotelu sie znajduje (Tropikana czy jakoś tak) ale co z tego wyjdzie nie wiem... pewnie jak zwykle skończy się wyjazdem nad rzekę..
_________________ „Jeśli okazja wzywa Cię po imieniu, nietaktem byłoby nie odpowiedzieć”
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2009-06-01, 17:38
ja mam nadzieję,że gdzieś na Mazury wyskoczymy uwielbiam tam jeździć,ale nie mam pojęcia jak to będzie w tym roku wyglądać
albo nad morze chciałabym pojechać, bo kocham pływać a na basenie to nie to samo
nocandygirl, a gdzie Ty na mazury bo ja to piękne miejsce mam juz obiecane od grudnia a może i wcześniej. Ja bym się znalazła albo w Krzyżach albo taka miejscowość Zgon ale kiedy i na ile ( bo być będę chociaż na 1 dzień musze xD) nie wiem
_________________ „Jeśli okazja wzywa Cię po imieniu, nietaktem byłoby nie odpowiedzieć”
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2009-06-02, 19:12
ja to że tak powiem jeżdżę w takie dziury zazwyczaj
ostatnio byliśmy w zdaje się Brzeźnie Łyńskim [mama mi tu podpowiada ].
Zatrzymaliśmy się na jakieś 3 dni wcześniej w Mikołajkach, ale to ledwo co nas właściciel upchnął, bo tam w sezonie to naprawdę
ja planuje sobie z przyjaciółką jechac nad morze na 2 tygodnie, ale jeszcze nie wiemy do jakiego miasta... a interesuje nas takie, gdzie jest duzo imprez na plaży :D no i moze z chłopakiem na tydzien gdzies w góry, ale to narazie wszystko zalezy od tego, czy bedzie kasa =P
_________________ ` Biegnę do swych marzeń, bo choć meta jest daleko - dogonię je!
Wysłany: 2009-06-06, 21:54
Ja ogromnie lubię wyjeżdżać na Mazury, bo tam zawsze jest co robić, nawet gdy nie ma pogody. Chyba nie ma lepszego miejsca niż mazurskie lasy do jazdy konnej.
ja też chcę gdzieś jechać! eh... w te wakacje "jedynie" odwiedziłam cztery kraje (ale tylko przez tydzień.. i tylko objazdówka...) i jest mi żal, że tak krótko...
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1865 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-08-08, 11:56
pati napisał/a:
A ja od 12 jadę do Niechorza na wypoczynek :D Będzie ktoś może w tym czasie :D?
Ja nie :P
Blk napisał/a:
a Ty gdzieś byłaś? :)
Jeszcze nie byłam, na początku lipca sesja, potem tydz wolnego ( tu pojechałam do kuzynki poza miasto, zawsze coś ;D) i praktyki, które skończyłam wczoraj :D więc nawet nie miałam kiedy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum