Ja nie byłam, ale słyszałam opinie innych... i fajną mają stronę internetową- filmiki itp. aż chce się jechać :):)
Długo tam byłaś???
A w okolicach Bałtowa co warto jeszcze zwiedzić?
jak dla mnie Bałtów, a konkretnie tamtejszy jurapark jest totalnie przeraklamowany :/ goście, którzy to prowadza mają niezłe głowy do interesu i świetnie to promują, nawet w serialach telewizyjnych, a w rzeczywistości nie ma się tam czym zachwycać - wszysto zrobione tak, aby wyciągnąć jak najwięcej kasy od rodziców, którzy zabrali tam dzieciaki - sam bilet bardzo drogi (nawet w ocenie mojej rodziny na stałe mieszkającej w usa, z którą tam byłam), na pewno trzeba coś zjeść, zaraz dalej jakieś dmuchane zamki, automaty itp.
natomiast w okolicy polecam kopalnię krzemiania pasiastego w Krzemionkach Opatowskich
na wakacje polecam Rumunię - byłam w zeszłym roku i jestem zachwycona :)
u nas urlop będzie poza sezonem i to nie tylko w tym roku, ale już tak pewnie do emerytury zostanie, bo póki co ze względu na pracę w branży ślubnej, latem mamy najwięcej pracy ;) Ale nic straconego, będziemy wybierać miejsca w których zawsze jest ciepło ;)
Np. taki Dubaj wygląda ciekawie ;)
Wysłany: 2012-02-02, 10:51
My niestety ze względu na zaplanowany remont mieszkania latem jesteśmy zmuszeni wyjechać gdzieś wcześniej, dlatego wzięliśmy tylko 5 dni urlopu i mamy aż 11 dni wolnego!!! Teraz pozostało tylko wybrać ofertę. Zastanawiam się co wybrać. Wypoczynek w Chorwacji czy może wycieczkę objazdową połączoną z wypoczynkiem w Grecji. Obie propozycje wydają się być ciekawe. Myślę, że początek maja w tych krajach jest już ciepły i bardzo słoneczny. Za chwilę powinnam dostać wypłatę, a wtedy rezerwuję :) załapię się jeszcze na promocję 1st minute :) co tygryski lubią najbardziej. Od Funclubu, jako stały klient, dostałam też bon rabatowy 100 pln, który wykorzystam i w tym roku nasze wakacje przełożymy na wcześniejszy termin i pojedziemy bardzo tanio, ale z jakim luksusem :D Widzieliście ich autokary?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum