Seria mini lakierów Jumpy powiększyła się o nowe kolory. 10 odcieni beży i brązów zaczaruje nasze paznokcie na długo. To najmodniejszy dodatek do stroju w tym sezonie.
Kolekcja lakierów Jumpy liczy już 80 odcieni, ale jesteśmy przekonani, że to jeszcze nie koniec. Odpowiadając na obowiązujące trendy, Vipera regularnie przygotowuje nowe odsłony kolorystyczne, aby każda kobieta mogła znaleźć coś dla siebie.
Na wiosnę proponujemy gamę 10 kolorów – wszystkie w odcieniach beżu i brązu, które zgodnie z doniesieniami ze świata mody królują na ulicach polskich miast. Marka Vipera gwarantuje doskonałą jakość produktu oraz bezpieczeństwo stosowania, dzięki wyeliminowaniu ze składu szkodliwych substancji. Przyjazna kobietom pojemność - 5,5 ml - pozwala cieszyć się głębią koloru w wielu odcieniach, bez obawy o utracenie walorów aplikacyjnych przed zużyciem całego produktu.
Pojemność: 5,5 ml
Cena: 3,5 zł
Moja opinia:
Niezmiernie cieszę się, że Vipera idzie do przodu tak prędko, jak podąża moda :) Jest stale na bieżąco, jeśli chodzi o najnowsze trendy... Kolorystyka jest cudowna, paznokcie wyglądają naturalnie i subtelnie. Doskonale współgrają z ubiorem. Podoba mi się krótki pędzelek, konsystencja i łatwość rozprowadzenia lakieru. Poza tym, już wielokrotnie pisałam o serii JUMPY :).
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Ładne kolorki, ciekawe kiedy będą u mnie w drogerii:) mogliby tylko ulepszyć ich konsystencję, bo ciężko się je nakłada, i szybko się starzeją. Po około 2 miesiącach lakiery się rozwarstwiają:/ nie wiem jak z innymi seriami, ale te są złej jakości. Za to są tanie i ładne kolory:P
Wysłany: 2011-03-28, 15:36
Kolorki faktycznie bardzo ciekawe i co najważniejsze: jest spory wybór i każdy znajdzie coś dla siebie.
ja byłam dziś w Viperze i kupiłam właśnie Jumpy, ale nie w beżach (a były), tylko taki ciemnoszary, prawie czarny, ale bardziej "miękki", niż czarny. b, fajny i supertani
szkoda, że opinia negatywna jest o ich trwałości. ciekawe, ile mi posłuży...
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Wiem o którym mówisz, mi też się on podoba ale nie mogę kupić bo mam 2 szare lakiery:d
jeśli będziesz tego lakieru często używać to go zużyjesz, ale jeśli używasz różnych lakierów, często zmieniasz kolor, to niestety... Szybko się psują:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum