Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: lakier, pekajacy, policzkow, roz, vipera

VIPERA - pękający lakier, róż do policzków
Autor Wiadomość
pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2011-06-08, 12:20 VIPERA - pękający lakier, róż do policzków

Vipera Cosmetics wprowadza na rynek nową kolekcję róży „City Fun”, opartą na dotychczasowych bestsellerach kolorystycznych firmy, uzupełnioną o 3 nowe odcienie.

Nowy zestaw to 10 kolorów o bardzo zróżnicowanych właściwościach. W kolekcji są zarówno odcienie matowe, jak i wysoce nasycone perłą, a także collage kolorystyczne w odcieniach brązu i różu.

Dzięki kulistym drobinom zawartym w pudrze, produkt gładko się rozprowadza i pozostawia efekt długotrwałej delikatności i aksamitności. Bardzo dobre nasycenie kolorem gwarantuje natychmiastowy i długotrwały efekt. Róż aplikowany do wykończenia makijażu nadaje twarzy niepowtarzalny charakter. Idealnie modeluje rysy, nadaje cerze świeżości, i otula ją subtelną mgiełką

Produkt zamknięty jest w eleganckiej i nowoczesnej kasetce, z aplikatorem wewnątrz opakowania. W kolekcji znajdują się zarówno kolory matowe jak i ze znaczną ilością perły, aby stosować wybrany odcień w zależności od potrzeby i upodobań.

Moja opinia:
Bardzo podoba mi się gama kolorystyczna różów i bronzerów :) Posiadam kolor w brązie i w lekkim brzoskwiniowym odcieniu. Róż wygląda na twarzy bardzo naturalnie, nie robi smug, nie rozmazuje się i nie schodzi :) A tego właśnie oczekujemy od takiego kosmetyku. Ja akurat dzięki Viperze, otrzymałam go w prezencie, jednak naprawdę cena jest stosunkowo niska i atrakcyjna, więc każdą z nas na pewno będzie na niego stać :).

Lakiery pękające Salamandra – nowy pomysł na paznokcie

Podążając za najnowszymi trendami w kosmetyce kolorowej, Vipera Cosmetics wprowadziła na rynek zupełnie nową serię lakierów – lakiery pękające. Do wyboru jest 6 odcieni, a połączeń kolorystycznych nieskończona ilość. Wystarczy pomysł, a uzyskanie oryginalnego efektu będzie niezwykle łatwe.

Doskonałej jakości lakiery pozwolą na wykreowanie zupełnie nowego wizerunku manicure. Pozwolą bawić się zestawieniami barw oraz pomysłem na dekorację. Lakier nakładać można na całą płytkę paznokcia lub tylko na jej część.
Sposób użycia:
1. Pokryj paznokcie rąk/stóp wybranym kolorem spośród szerokiej gamy lakierów Vipery
2. Odczekaj, aż dobrze wyschnie
3. Nałóż warstwę lakieru SALAMANDRA - cieńsza pozwoli uzyskać efekt delikatnej siateczki przypominający wężową skórę, grubsza zaś stworzy motyw a’la żyrafa; Lakier schnąc pęka, tworząc stopniowo pojawiające się na paznokciu niepowtarzalne wzory
4. Po kilku minutach utrwal i nabłyszcz efekt Top Coat’em

Moja opinia:
Lakier jest po prostu super :) Pierwszy raz się spotkałam z takim cudeńkiem. Świetnie wygląda zwłaszcza w kontrastowym połączeniu kolorów. W dodatku jest bardzo trwały. Manicure utrzymuje się cały tydzień, bez jakichkolwiek odprysków. Jestem zachwycona tym kosmetykiem. Używam go non stop, w połączeniu z innymi kolorami :) Jest doskonały na lato, dzięki niemu łatwo tworzy się fantazyjne wzorki, a paznokcie wyglądają bardzo efektownie.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2011-06-08, 12:51 

Mam pękacz Essence i chyba kupię jakiś z Vipery, teraz w drogerii Kama będzie promocja, po 14 zł :)
Inglot też ma takie lakiery ale kosztują prawie 30zł

pati 
pati

Wysłany: 2011-06-08, 15:36 

Isa Dora też ma... Ale cenowo? Tyle bym nie dała po prostu...

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2011-06-08, 18:23 

Widziałam efekty, super :) chyba sama się skuszę :mrgreen: Zestaw kosztuje 14zł czy sztuka?

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-06-08, 19:35 

Chyba sztuka???

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-06-08, 20:40 

Sztuka

pati 
pati

Wysłany: 2011-06-08, 21:34 

Sztuka, sztuka, ale to i tak jedna z niższych cen na rynku.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2011-06-08, 23:03 

1 za 14 zł, ale to te lakiery można stosować na każdy inny lakier do paznokci, tylko na czystym paznokciu nie popęka i na lakierze pociągniętym matowym topem też nie popęka.
Te z Essence kosztują 8zł, ale są tylko czarne i białe, a tu są kolorowe i chyba skuszę się na jeden:)

Odpowiedz do tematu