Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: cosmetics, vipera

Vipera Cosmetics
Autor Wiadomość
pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-02-18, 19:38 

A moim faworytem są błyszczyki Vipera... Ten, który dostałam ostatnio od firmy jest super... Uwielbiam go... Żałuję, że u mnie w mieście nie ma ich stoiska...

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2010-02-18, 21:31 

A ja bym prosiła o zdjęcie ;D bo w ogóle nie kojarzę, a jestem na kupnie :)

pati 
pati

Wysłany: 2010-02-19, 18:20 

No właśnie ten błyszczyk mam :D jest po prostu genialny :) przez wielkie G :)!

Zdjęcie i odcienie były dodane stronę wcześniej. Czekam teraz na fotkę inną, by móc wstawić zdjęcie z poprzedniego posta poprawnie. ;)

A powiedzcie mi, czy któraś z Was testowała te puderki? :P Chodzi mi konkretnie o nr 503 (matujący, zdjęcie nr 1) i 603 (transparentny, półprzezroczysty, matujący, zdjęcie nr 2). Przymierzam się do zakupu, ale nie mam pojęcia jak one wyglądają i jak sprawdzają się w codziennym użytkowaniu. Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć :D?

1.

2.

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2010-02-20, 16:00 

Odcienie wyglądają jak na zdjęciu, przynajmniej tego co ja używam, a niestety nie jest to żaden z tych ale widziałam na tym stosiku różne i można sobie dobrać odcień w necie

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2010-02-20, 17:35 

Pati, to są te pudry co mi pokazywałaś na allegro?

pati 
pati

Wysłany: 2010-02-20, 17:37 

Tak, to są te... Do tej pory nie zdecydowałam się, bo nie wiem jakie są...

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-02-20, 19:33 

Ten drugi również chciałam kupić ale jak sprawdziłam w drogerii jak wygląda na skórze to zrezygnowałam, na stronie Vipery jest napisane, że nie nadaje żadnego kolorytu jednak w rzeczywistości zostawia mączane ślady, takie białawe :-/

pati 
pati

Wysłany: 2010-02-20, 20:45 

No tak, bo to jest ten półprzezroczysty, ale są też KOLOROWE, w sensie różne odcienie :)!

P.S. Anula, dodaję obiecane zdjęcie palety błyszczyków :).

[ Dodano: 2010-05-17, 16:44 ]
RYSUJ SWÓJ NASTRÓJ KOLOREM

Vipera Cosmetics wprowadza na rynek nową linię kredek do makijażu oczu i ust o wdzięcznej nazwie - Ikebana. Kolory zaklęte w grafitach gładko rozprowadzają się na powiekach i wargach, współgrając z barwą tęczówek i czerwienią wargową.

Hołdując zasadzie, iż w makijażu detale są niezwykle ważne, Vipera prezentuje doskonały kosmetyk podkreślający dopracowany kobiecy wizerunek. Dzięki swojej miękkości rysowanie pożądanych kształtów stało się niezwykle łatwe i szybkie. Już jedno pociągnięcie kredką daje wyrazisty i intensywny kolorem efekt. Dzięki szerokiej gamie kolorystycznej, łatwo można zbudować oryginalną kompozycję.

Konturówki do ust skutecznie zatrzymują wymykanie się szminki poza zarys warg, a przecież obraz ust zdobionych mocnymi tonacjami musi być perfekcyjny i obowiązkowo wymaga zakonturowania.

Triumfalnie powraca konturówka do oczu, aby nadać mu wydłużony kształt migdała. Głęboki kolor doda twarzy wyrazistości i elegancji.

Wszystkie kredki są zdobione motywem łączki, co symbolizuje naturę oraz przyjazny charakter dla kondycji i urody oczu i warg.

Kolekcja składa się z 6 kredek przeznaczonych do ust, oraz 10 dedykowanych makijażowi oka.

Rekomendowana cena detaliczna – 7,80zł

Tak to wszystko wygląda :) Prawda, że zachęcająco? Ja miałam okazję wypróbować zieloną kredkę do oczu :D I jest świetna :) Mam od Vipera Cosmetics jeszcze fioletową :)

Pod spodem zamieszczam gamę kolorystyczną kredek do oczu:

Następnie konturówki :):

Zapraszam do zakupu :) Nie muszę po raz kolejny przekonywać, że warto ;)!

Odpowiedz do tematu