Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: cosmetics, everlasting, jumpy, lakier, vipera

Vipera Cosmetics lakier Everlasting & Jumpy
Autor Wiadomość
pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-08-20, 21:04 Vipera Cosmetics lakier Everlasting & Jumpy

Witam serdecznie wszystkie Użytkowniczki forum. Po raz kolejny otrzymałam od firmy Vipera Cosmetics kolorowy zestaw kosmetyków :). Tym razem pragnę przedstawić Wam trzy serie barwnych lakierów do paznokci: Everlasting story, Everlasting story - lato i Jumpy.

Prawdę powiedziawszy, zachwycają one swoją kolorystyką, strukturą, dokładnością aplikacji i trwałością przez kilka następnych dni. Już przy drugiej warstwie zapewniają doskonałe krycie, a co za tym idzie, dają natychmiastowy, pożądany efekt. Już kiedyś wspominałam, że lakiery Vipera, można śmiało porównać z najlepszymi markami kosmetyków. Kolejną z największych zalet jest niewątpliwie bardzo korzystna cena, są to bowiem kosmetyki dostępne dla każdej z Nas, przez co Vipera osiąga ogromny sukces na polskim rynku :). Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do zapoznania się z ofertą Vipera Cosmetics.

Everlasting story…opowiada VIPERA COSMETICS posługując się kolorem

Czy lakiery do paznokci są wieczne? Z całą pewnością – nie. Jednak Vipera Cosmetics stara się maksymalnie wydłużyć ich obecność na paznokciu, aby przykuwały uwagę i wabiły kolorem. Kobieca kolekcja 20 odcieni EVERLASTING to wspaniałe zróżnicowanie tonacji kolorystycznych w prawdziwie intrygującym wydaniu;

Charakterystyka kolekcji EVERLASTING;

- Innowacyjna formuła long life angażuje wszelkie pożądane atrybuty lakieru, przenosi na paznokieć trwały trendy kolor i nieprzemijający połysk

- Świetny pędzelek i aksamitna konsystencja pozwalają na gładką aplikację bez smug

- Optymalne krycie dwóch warstw lakieru ( wiemy, że te mocno kryjące jedną warstwą są mniej trwałe z racji przesycenia pigmentami)

- Receptura eliminuje szkodliwe dla zdrowia substancje: toluen, kamforę, formaldehyd

20 starannie wyselekcjonowanych, wykreowanych przez wiodącą, francuską Agencję Peclers, topowych w tym i przyszłym roku kolorów - buduje dobrze prognozującą kolekcję EVERLASTING: od bezperłowych szarości i brązu, klasycznie wytwornych, poprzez ponadczasowe róże, seksowne czerwienie, intrygujące fiolety, po supermodne, fantazyjne odcienie turkusu i szafiru.

Pojemność – 9 ml
Rekomendowana cena detaliczna – 8,80 zł

Everlasting story… gorące lato z Viperą

Vipera Cosmetics wzbogaca kolekcję lakierów o przedłużonej trwałości o 13 letnich odcieni. Eksplozja kolorów przyprawia o zawrót głowy i przywodzi na myśl tropikalne wyspy, rajskie plaże i egzotyczna roślinność.

Charakterystyka kolekcji EVERLASTING;

- Innowacyjna formuła long life angażuje wszelkie pożądane atrybuty lakieru, przenosi na paznokieć trwały trendy kolor i nieprzemijający połysk

- Świetny pędzelek i aksamitna konsystencja pozwalają na gładką aplikację bez smug

- Optymalne krycie dwóch warstw lakieru (wiemy, że te mocno kryjące jedną warstwą są mniej trwałe z racji przesycenia pigmentami)

- Receptura eliminuje szkodliwe dla zdrowia substancje: toluen, kamforę, formaldehyd

13 intrygujących kolorów od cukierkowego różu poprzez żółcie i pomarańcze, do zieleni i fioletu. Kolekcja uzupełniona super modną w tym sezonie szarością.

Szarości i pistacja – hit na lato!

Nowy trend w kolorystyce makijażu nie pozostał obojętny firmie Vipera Cosmetics. Dlatego też przygotowana została dodatkowa „dziesiątka” lakierów w super poręcznej pojemności, w najmodniejszej gamie kolorów sezonu.

Kiedy wydaje się, że wszystko w kolorach już było, przychodzi moda na zupełnie nowy pomysł. Vipera przedstawia najnowszą gamę kolorów lakierów Jumpy. Zaczynając od najciemniejszego grafitu, poprzez odcienie szarości, pistację, aż do mlecznych, niebieskich odcieni.

Firma proponuje doskonałą na wakacyjne wyjazdy butelkę – o pojemności 5,5 ml. Dzięki czemu do kosmetyczki będzie można zapakować kilka odcieni i cieszyć się super modnym makijażem w wielu odcieniach.

Vipera Cosmetics dostarcza swoim klientkom produkt o kremowej konsystencji i doskonałych właściwościach aplikacyjnych. Zastosowana receptura jest przyjazna dla płytki paznokcia, szczególnie narażonej latem na osłabienie i uszkodzenia mechaniczne.

Mała rzecz, a cieszy! Kolorowo.

Pojemność: 5,5 ml
Cena: 3,5 zł

Po raz kolejny dziękuję przedstawicielom firmy Vipera Cosmetics za profesjonalizm i doskonałą współpracę!

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-08-22, 02:15 

Mam 168 i 163 z tych małych Jumpy. Mają dziwną konsystencję, po nałóżeniu 1 warstwy na paznokciach są same ciapki, ale po nałożniu dwóch warstw jest ok. Szkoda że tak krótko się trzymają, bo tylko 2 dni a np te z Avonu trzymają do tygodnia.... Kolory super, ale zawiodła mnie trwałość

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-08-27, 17:03 

Producent wyjaśnia, dlaczego za pierwszym razem nie ma idealnego krycia :P Radzę poczytać :P.

Anna07 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-09-03, 09:21 

ja mam z serii Everlasting nr 53 brązowo-szary. W butelce wyglądał dziwnie, ale na paznokciu po prostu super... i trzymał sie 5 dni (zawsze nakładam top coat)

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-09-03, 11:44 

Fajny kolor, bardzo modny w tym sezonie:) Też go sobie kupię jak będę w drogerii :mrgreen:

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-10-12, 19:01 

Kupiłam 4 lakiery Jumpy, nr: 153(krwista czerwień delikatnymi brokatowymi drobinkami), 103(Perłowy z drobinkami brokatowymi), 147(przepiękny błękit) i 166(bezbarwny)- jestem zachwycona ich jakością, najpiękniejszy jest ten błękit.
Cena 2.99 zł w mojej ulubionej drogerii, świetne kolory, duży wybór.
Gratulacje dla firmy Vipera ;-)

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-10-12, 22:22 

Tez mam 147 :) Świetny kolor:D

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-10-17, 23:59 

ja mam Vipera Winter Fever kolor 62 (róż/fuksja) - nie odpryskuje szybko, długo się trzyma, bardzo żywy kolor, śliczny połysk. i fajna buteleczka ;-)

załączam zdjęcie innego koloru, ale mam z tej samej serii:

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-10-18, 10:56 

Wow, ognisty kolor, bardzo lubię takie, ale u mnie w drogerii nie widziałam Winter Fever, na razie wyprzedają Jumpy, pewnie jeszcze nie zaopatrzyli się w najnowsza serię :-/

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-10-18, 21:03 

Jak to wyprzedają? To te Jumpy to była jakaś limitowana edycja? JA je bardzo lubię....

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-10-18, 21:52 

Nie wiem, czy była limitowana wersją. Mówię, że wyprzedają, bo stoją w wielkich koszach w cenie po 2.99 zł za sztukę na ladzie z napisem PROMOCJA-nie są ustawione tak jak miesiąc temu na tych półeczkach z lakierami w Viperze ;-)

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-10-19, 01:07 

u nas lezą od pol roku w 2 takich koszach, bez promocji za 3,30 :)

aneta_atena5 
Początkująca
aneta_atena5

Wysłany: 2010-11-22, 18:01 vipera

Ja rowniez mam okazje testowac kosmrtyki z tej firmy. Uwielbiam ich lakiery ,ostatnia seria Everlasting ma niesamowite kolory :)

Odpowiedz do tematu