witam. szczerze mówiąc trafiłem na to forum szukając odpowiedzi a zarazem porady na moje pytanie.
mianowicie około 6 miesięcy temu tj w kwietniu doznałem poważnego poparzenia twarzy szyi i klatki piersiowej. leczyłem to oparzenie przez dwa miesiące i okazało sie ze był to II stopien na twarzy i III stopien na szyi i klatce. z twarzy mi to zeszło w wiekszej mierze lecz pozostała duża blizna na szyi i klatce piersiowej. blizna ma około 4 miesiące i można powiedziec ze jest w trakcie rozkwitania. oczywiscie mam masci i stosuje je codziennie ale jednak mało to daje. szukam osob które mogły by mi odpowiedziec jak wygląda sprawa jesli chodzi o usuwanie laserowe blizn, czy pomoże mi to cos?
Też bym chetnie poczytała opinie o takich zabiegach a najchętniej o zabiegu laserem Fraxel CO2 na który idę za 2 tygodnie i mam trochę stracha jak to będzie :( Mam blizny po trądziku na całej twarzy najbardziej widoczne na policzkach. Może któraś z Was miała ten zabieg robiony i podzieli się jakie efekty po nim są?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum