Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: gabinetu, urzadzanie

urzadzanie gabinetu
Autor Wiadomość
Magda -Kopka 
Początkująca

Wysłany: 2009-12-25, 11:22 urzadzanie gabinetu

prosze o pomoc w jaki sprzet warto zainwestowac otwierajac gabinet nic jeszcze nie mam . nie mam zbyt duzo pieniedzy takze sprzet bardzo drogi mnie nie interesuje prosze o pomoc

Andrzej 
Początkująca

Wysłany: 2010-01-05, 23:29 Re: urzadzanie gabinetu

Magda -Kopka napisał/a:
prosze o pomoc w jaki sprzet warto zainwestowac otwierajac gabinet nic jeszcze nie mam . nie mam zbyt duzo pieniedzy takze sprzet bardzo drogi mnie nie interesuje prosze o pomoc

Polecam zestaw trzech urządzeń: 1. Ultradźwięki kawitacyjne, 2. Mikrodermabrazję, 3. Elektrostymulacja. Pierwsze urządzenie zrobi czyszczenie skóry, a sonoforeza da Ci nawilżanie, wtłaczanie ampułek, etc., najlepiej jakby sprzęt miał dodatkowo jonoforezę. Drugie urządzenie nie musi być drogie z użyciem kryształków korundu ale może być jedynie z użyciem głowic diamentowych lub węglanem krzemu. Trzecie urządzenie da możliwość modelwania sylwetki, drenażu limfatycznego i odchudzania.
Modne ostatnio są urządzenia do elektroporacji czy częstotliwość radiowa. Te pierwsze polecam pod warunkiem, że będą niedrogie a drugie odradzam bo nie dają wymiernych i widocznych efektów a ceny tych urządzeń są stanowczo zawyżone. Podciśnienie wydaje się być ciekawe na początek, klientki czują zabieg i myślą że będzie duży efekt. Nic tak mylącego. Dla kontrastu przytoczę zabieg na urządzeniu Beautytek gdzie nic nie czuć zabiegu a efekt przy dobrze wykonanym zabiegu może być spektakularny. Beautytek oczywiście to wydatek ponad 100 000 zł więc nie polecam początkującym. Podciśnienie to też conajmniej 20 000 zł. :-/
Firmy, które mogą mieć taki sprzęt to Biosana, Nowa 2, Intersun. :-)

Napisz, czy potrzebujesz jeszcze jakieś informacje albo bardzej wyczerpująco na jakiś temat.

foxy 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-04-05, 17:33 

Przy okazji chciałam się zapytać czy ten beautytek jest skuteczny. Nie znalazłam innych opinii na ten temat na forum.
I czy stosuje się go głownie to twarzy, czy też do ciała?

marzi99 
Początkująca

Wysłany: 2011-10-06, 18:55 

Kosmicznie stary temat, ale może komuś przyda się dodatkowy głos. Ze swojej strony polecam urządzenie do pola magnetycznego dobrej firmy z kilku powodów:
- jest rzadko używane w kosmetyce - dzięki temu uzyskujecie przewagę nad konkurencją
- wpływa na oddychanie komórkowe (także skóry)
- zwiększa ilość tlenu we krwii
- ma działanie oczyszczające i przeciwbólowe
- macie dodatkowo działanie regeneracyjne i relaksacyjne
- jest tanie w stosunku do innych urządzeń w waszej branży

Odpowiedz do tematu