astarte Użytkowniczka
Wysłany: 2011-07-18, 16:37
Ja ostatnio przerzuciłam się na zakupy internetowe. W centrach handlowych jest stanowczo za dużo ludzi i kilometrowe kolejki. Także teraz jednym z moich ulubionych jest tanisport.pl gdzie jest bardzo duży wybór ciuchów w stylu sportowym i streetowym, a do tego te promocje.. ;)
E-lejdis Użytkowniczka
Wysłany: 2011-09-08, 10:48
I to popieram. Ja takze zdecydowanie bardziej wolę sklepy internetowe niż galerie handlowe,gdzie jest masa ludzi i masa słabego towaru.
Z doświadczenia wiemy, że zdarzaja się zakupy i nietrafiony rozmiar obuwia.
Proponujemy przed zakupem sprawdzać dokładnie podane przez sklep wymiary wkładek. My mierzymy każde obuwie ręcznie i podane wymiary wkładek są zgodne ze stanem rzeczywistym.
Zależy co chcę kupić ;) książki, multimedia – merlin.pl (tańsi niż empik, no i w dużych miastach można nie płacić za przesyłkę w punktach odbioru); ciuchy, biżuteria – lubię polować na allegro; bielizna – krisline.com, mają kalkulator i szeroką rozmiarówkę. Buty - TYLKO w sklepie.
Mart Stała bywalczyni
Wysłany: 2011-10-29, 14:51
Empik wygodny bo jest w nim wszystko, ale jak się trafi na dobry moment to w Biedronce w dobrych cenach ksiązki są sprzedawane :)
Jeśli chodzi o ciuchy kocham ciuchlandy, teraz popularna zrobiła się Szmizjerka, zawsze jak tam wejdę znajdę coś do kupienia. :)
E-lejdis Użytkowniczka
Wysłany: 2011-11-08, 12:57
Ja odzwyczaiłam się od sklepów stacjonarnych i zdecydowanie bardziej wolę te internetowe. bez kolejek,szybko,sprawnie i taniej:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum