Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-05-12, 09:01
kasiamgj napisał/a:
zawsze myślałam, że to na stronie Ziai powinno być najtaniej, a tu proszę takie zaskoczenie :)
mój kolejny ulubiony kosmetyk, od wczoraj: ogórek z warzywniaka nieopodal domu serio odpręża zmęczone oczy :) to chyba Ty Ewelinko mi doradzałaś, dziękuję bardzo :*
Nie ma za co, to mój sprawdzony sposób
A link do tego sklepu poproszę, chciałabym zorientować się w cenach
Mam ulubiony fluid z Clarena. Od lat ten sam kolor.Teraz używam rozświetlającego Ivory. Do demakijażu mleczko Dax do cery wrażliwej. Mascara Vulcanic z Manhattanu wymiennie z Colossal Maybelline :)
[ Dodano: 2010-09-29, 23:00 ]
ewelynka69 napisał/a:
kasiamgj napisał/a:
zawsze myślałam, że to na stronie Ziai powinno być najtaniej, a tu proszę takie zaskoczenie :)
mój kolejny ulubiony kosmetyk, od wczoraj: ogórek z warzywniaka nieopodal domu serio odpręża zmęczone oczy :) to chyba Ty Ewelinko mi doradzałaś, dziękuję bardzo :*
Nie ma za co, to mój sprawdzony sposób
A link do tego sklepu poproszę, chciałabym zorientować się w cenach
często jest tak, że w fabrycznych sklepach jest drożej niż w innych. Dlatego warto szukać.
Pozdrawiam
Ja lubię kosmetyki Dr Bardadyn, a szczególnie Cappucino Body Cream - krem wyszczuplający i antycellulitowy. Stosuję go zawsze rano i po treningu, bo oprócz tego, że ma właściwości pobudzające mikrokrążenie i oczyszczające, to jego zapach mnie pobuda i dodaje energii:) a że staram się nie pić kawy, to jest dobry sposób na ożywienie z rana:)
Karolina Coś już napisała
Wysłany: 2010-10-15, 20:51
Glinki kosmetyczne, a zwłaszcza czysty bentonit np. błękitna glinka krymska
Podkład - ostatnio Match perfection rimmel
Ogólnie lubię kremy ziaji, do twarzy, do rąk, blasamy do ciała
Lakiery do paznokci - Artdeco, odkryłam też ostatnio fajne i tanie Miyo
protea Coś już napisała Z piękną skórą przez życie
Wysłany: 2011-12-15, 10:30
ulubione kosmetyki
Jane Iredale
Puder mineralny prasowany z filtrem
baza mineralna dla wyrównania kolorytu skóry - nie trzeba kremu nakładać pod spód
odżywka do rzęs pod tusz - rzęsy się nie łamią, nakładam ją też na noc na brwi i rzęsy
- fluid ArtDeco - na większę okazje go używam, bo na co dzień nie maluje twarzy fluidem
- puder brązujący też ArtDeco Acqua Glow
- tusz do rzęs Estee Lauder Sumptuous Extreme
- kredka do oczu ArtDeco - taka zwykła, kolor brązowy z drobinkami złota
- błyszczyk ArtDeco Glam Stars Lip Gloss
Veronique24 - też mam ten puder brązujący i uważam, że jest świetny.
KolagenColway Stała bywalczyni www.KolagenColway.com
Wysłany: 2012-01-16, 13:23
Na temat tego pudru mineralnego słyszałam wiele pozytywnych opinii,więc może również się do niego przekonam:) Mam wiele ulubionych kosmetyków,szczególnie tych do pielęgnacji ciała,fajnie sprawdzają się z kolagenem,ujędrniają skórę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum