Pomogła: 10 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1865 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-10-19, 10:22
masha, mam ten balsam od dwóch tygodni, użyłam go parę razy więc jakiś większych efektów nie widać, Moja mama go systematycznie używa i póki co sobie chwali, napiszę po dłuższym okresie używania :)
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-10-20, 18:23
1. peeling
2. balsamowanie [obecnie mleczko do ciala nivea i oliwka w zelu na brzuszek]
3. przed ciaza bylo samo-masowanie sie ;] teraz juz troche ciezko z tym
4. duzo pije wody niegazowanej i nie chodzilam praktycznie nigdy na solarium
zawsze sobie obiecuje codziennie smaruj się masuj bo inaczej na starość będziesz żałować i pewnie tak będzie bo brakuje mi czasu,żeby sie wysmarować kto wymyślił kobiecie taką role? powinna dbać o siebie i swoje ciałko życzę systematyczności której mi brak
podziwiam Was
Skóra po solarium wysusza się po jakimś czasie. Wystarczy spojrzeć na twarz i okolice oczu u osób, które ZA CZĘSTO chodzą na solarium. Więc chyba po części to też oznacza, że traci jędrność :P Nie wiem, czy to to samo, ale tak przynajmniej mi się wydaje.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-10-21, 09:09
Angel napisał/a:
to solarium ma jakies znaczenie by skora nie byla jedrna?
przez opalanie na solarium nasza skora szybciej zaczyna sie starzec, czyli oznacza to ze tak jak napisala Pati - staje sie bardziej sucha, a co za tym idzie znacznie traci na jedrnosci
Witam, na suchą skórę polecam linię pielęgnacyjną Collistar ))
a szczególnie jeśli jest tutaj mowa o skórze wysuszonej na solarium... oczywiście, że opalanie ma działanie wysuszające i niszczące na skórę, wiotczeje i marszczy się
Angel napisał/a:
to solarium ma jakies znaczenie by skora nie byla jedrna?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum