Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: odzywki, rzes, tusze

Tusze i odżywki do rzęs
Autor Wiadomość
MagdalenaWisage 
Początkująca

Wysłany: 2011-08-09, 11:13 

Najlepsza odżywka do rzęs. ...Niestety niedostępna na Polskim rynku.
Efekty natomiast są zatrważające. Moim zdaniem pierwszy kosmetyk który naprawdę jest wart swojej ceny!

Lusiek276 
Coś już napisała
Lusiek276

Wysłany: 2011-08-11, 01:17 

Polecam Diorshow Extase, bardzo dobry tusz do rzęs. Dostałam ostatnio od siostry i bardzo mi przypadł do gustu :)

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-08-17, 23:36 

Anula, mała fotka i nic nie widać - jaka to firma i nazwa :?:

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2011-08-20, 22:14 

Eveline, Volumix Fiberlast. Na pewno jeszcze kupię.

goskabe 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-08-23, 21:19 

jeśli chodzi o zalotki to zawsze bardzo chciałam mieć podgrzewana i kupiałam sobie. ale kupiłam jakiejś firmy krzak... no i bardzo mi zniszczyła końcówki rzęs przez to teraz mam krótsze.... bardzo żaluję, że w ogóle kiedykolwiek ją kupiłam... a teraz szukam jakiejś odżywki do rzes, która mi pomoże...

protea 
Coś już napisała
Z piękną skórą przez życie

Wysłany: 2011-08-24, 10:29 

mnie podpasywał tusz Gosha - ładnie pokrywa rzęsy a szczoteczka ładnie je rozdziela.
natomiast jeśli chodzi o odżywki do rzęs to zdecydowanie jane iredale - nosze soczewki, więc jest dla mnie istotne aby odzywka była łagodna i przy okazji skuteczna. Poza tym nie zawiera konserwantów i jest naturalna

kamidelek 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-08-24, 12:25 

hej! przeczytalam kilkanascie stron tego watku i tez chcialam wypowiedziec sie na temat zalotek - a wiec mialam juz 4 zalotki do rzes i z jedna z nich tez mialam baaardzo kiepskie doswiadczenia... rzesy byly jakies kruche i szybko wypadaly. jak powiedzialam o tym mojej cioci (ktora jest kosmetyczka) pokazala mi swoja zalotke podgrzewana - no i super podkrecala rzesy. oczywiscie jako fanka zalotek musialam sobie tez taka kupic. suuuper podkreca i wcale ich nie niszczy.

goskabe 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-08-26, 13:59 

a ty co zrobiłaś po tym jak ci się te rzęsy zniszczyły? same ci się potem poprawiły?

kamidelek 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-08-26, 15:30 

zanim zaczelam dalej eksperymentowac z zalotkami to za rada cioci kupilam odzywke xtreme lashes, ktora pomogla mi odbudowac zniszczone rzesy i je odzywila. a zreszta ta podgrzewana zalotka tez jest tej samej firmy. chyba wychodzi na to ze wszystkich ich produkty sa super - a juz na pewno zalotka i odzywka do rzes :)

Odpowiedz do tematu