MagdalenaWisage Początkująca
Wysłany: 2011-08-09, 11:13
Najlepsza odżywka do rzęs. ...Niestety niedostępna na Polskim rynku.
Efekty natomiast są zatrważające. Moim zdaniem pierwszy kosmetyk który naprawdę jest wart swojej ceny!
Lusiek276 Coś już napisała Lusiek276
Wysłany: 2011-08-11, 01:17
Polecam Diorshow Extase, bardzo dobry tusz do rzęs. Dostałam ostatnio od siostry i bardzo mi przypadł do gustu :)
jeśli chodzi o zalotki to zawsze bardzo chciałam mieć podgrzewana i kupiałam sobie. ale kupiłam jakiejś firmy krzak... no i bardzo mi zniszczyła końcówki rzęs przez to teraz mam krótsze.... bardzo żaluję, że w ogóle kiedykolwiek ją kupiłam... a teraz szukam jakiejś odżywki do rzes, która mi pomoże...
protea Coś już napisała Z piękną skórą przez życie
Wysłany: 2011-08-24, 10:29
mnie podpasywał tusz Gosha - ładnie pokrywa rzęsy a szczoteczka ładnie je rozdziela.
natomiast jeśli chodzi o odżywki do rzęs to zdecydowanie jane iredale - nosze soczewki, więc jest dla mnie istotne aby odzywka była łagodna i przy okazji skuteczna. Poza tym nie zawiera konserwantów i jest naturalna
hej! przeczytalam kilkanascie stron tego watku i tez chcialam wypowiedziec sie na temat zalotek - a wiec mialam juz 4 zalotki do rzes i z jedna z nich tez mialam baaardzo kiepskie doswiadczenia... rzesy byly jakies kruche i szybko wypadaly. jak powiedzialam o tym mojej cioci (ktora jest kosmetyczka) pokazala mi swoja zalotke podgrzewana - no i super podkrecala rzesy. oczywiscie jako fanka zalotek musialam sobie tez taka kupic. suuuper podkreca i wcale ich nie niszczy.
zanim zaczelam dalej eksperymentowac z zalotkami to za rada cioci kupilam odzywke xtreme lashes, ktora pomogla mi odbudowac zniszczone rzesy i je odzywila. a zreszta ta podgrzewana zalotka tez jest tej samej firmy. chyba wychodzi na to ze wszystkich ich produkty sa super - a juz na pewno zalotka i odzywka do rzes :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum