Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: rzesy, trwala

Trwała na rzesy
Autor Wiadomość
paulisiiaa 
Początkująca

Wysłany: 2011-01-29, 09:06 Trwała na rzesy

hey:) ja mam takie pytanie odnośnie trwałej na rzęsy ;) no ja właśnie nie wiem czy taka trwała można robić tak regularnie . to znaczy czy np. można pójść do kosmetyczki w lutym (i biorąc pod uwagę że efekt będzie się trzymał ze 2 miesiące) , potem w kwietniu, potem w czerwcu, potem w sierpniu, itd. ... Czy może takie regularne zabiegi bardzo osłabiają i niszczą rzęsy. Bo może taka trwała na rzęsy jest tak raczej przeznaczona tylko tak "raz na jakiś czas" (np. ze 2 razy do raku) ??

A może mogłabym tak regularnie chodzić na trwała tylko codziennie na noc smarowałabym olejkiem rycynowym rzęsy.

tomaszka 
Początkująca

Wysłany: 2011-02-07, 23:04 

Ja już szukam jakiś info, żeby móc w Lublinie oferować taką usługę. W dzisiejszych czasach trzeba poszerzać działalność i wychodzić na przeciw oczekiwaniom. I oby w tej kwestii takie było.

aneczka70 
Początkująca

Wysłany: 2011-02-23, 18:54 

tomaszka napisał/a:
Ja już szukam jakiś info, żeby móc w Lublinie oferować taką usługę. W dzisiejszych czasach trzeba poszerzać działalność i wychodzić na przeciw oczekiwaniom. I oby w tej kwestii takie było.

Najlepiej wygladają przedłużone rzęsy.W wawie jest salon gdzie zrobią to za 300 zeta

zielona.oliwka 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-08-04, 13:49 

Ja mogę udzielić odpowiedzi na to pytanie, jako regularnie wykonująca ten zabieg w salonie na moich rzęsach, od około 1,5 roku. wykonuję średnio co 8-10 tygodni, jestem bardzo zadowolona z efektów, zwłaszcza dlatego, że moje naturalne są gęste, długie, ale niestety sztywne. przy malowaniu tuszem rzęsy wyglądały jak macki owada;) teraz są super podkręcone, świetnie się układają. rzęsy są nieznacznie osłabione, ale widoczne to jest raczej w lekkim rozjaśnieniu. zdecydowanie polecam i nie myślę zrezygnować

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-08-18, 00:22 

ile to kosztuje i ile trwa :?: może ja sobie zrobię, dam rzęskom odpocząć od codziennej męczarni z zalotką...

kalina 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-08-26, 11:57 

Też mnie to zainteresowało, jeśli osłabienie widoczne jest tylko w zmianie koloru na jaśniejszy, to chyba warto...

Odpowiedz do tematu