Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: depilacja, domu, trwala

Trwała depilacja w domu
Autor Wiadomość
Kindzia 
Początkująca

Wysłany: 2011-03-23, 16:18 Trwała depilacja w domu

Mam nadzieję, że teraz dobrze umieściłam temat, bo poprzedni został skasowany ;)
Chciałam się Was zapytać co sądzicie o depilacji trwałej w domu? Czytałam na ten temat artykuł i wywnioskowałam z treści, że wystarczy mieć odrobinę chęci i odpowiednie warunki, żeby w cenie urządzenia i zużycia prądu zafundować sobie depilację laserową w domu. Wtedy koszt takiej inwestycji wynosiłby tylko kilkaset złotych. Tzn. tylko, bo wtedy to koszt jednorazowy, wyłącznie zakupu urządzenia. Co sądzicie na ten temat?

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2011-03-23, 20:45 

A wiesz ile takie urządzenie kosztuje? Poczytaj sobie na ten temat.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2011-03-23, 22:15 

Gdyby było mnie stać na taką depilację to zrobiłabym to w salonie i to takim który ma najlepszą opinię, sama w domu bym nie ryzykowała, nawet gdyby wyszlo taniej.

Amaranta 
Gaduła ;)
Twisted girl ;)

Wysłany: 2011-03-23, 22:24 

Laser to niestety nie zabawka do użytku domowego:/ Ja mam opory przed laserowym usunięciem pieprzyka u dermatologa, bo nasłuchałam się/naczytałam różnych rzeczy o takich zabiegach- o poparzeniach, bliznach, trudno gojących się rankach, trwałych uszkodzeniach skóry itd. itp., a manipulować tym samemu bez doświadczenia nie mieści mi się w głowie...

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-04-17, 20:01 

Fakt, można sobie krzywdę tylko zrobić. Lepiej iść do profesjonalisty.

micta 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-06-13, 14:42 

Żadna depilacja nie jest faktycznie tak do końca trwała- przynajmniej nie ma takiej możliwości po jednorazowym zabiegu zatem chyba lepiej pozostawić to specjalistom.

marlette 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-09-10, 11:00 

micta napisał/a:
Żadna depilacja nie jest faktycznie tak do końca trwała- przynajmniej nie ma takiej możliwości po jednorazowym zabiegu zatem chyba lepiej pozostawić to specjalistom.

Zgadzam się ..mi do pelni efektu potrzebna była seria 5 zabiegów. Wykonywalam je w serii co 5 tygodni. I dopiero przy ostatnich zabiegach zauwazylam efekty. Zaplacilam za pakiet w promocji ok 500 zł w ktorym bylo właśnie 5 zabiegow depilacji na łydki . No i teraz mam spokoj z maszynkami i codziennym goleniem wlosków. Polecam Klinike Urody Laime...jestem ich stała bywalczynią ( bardzo korzystne ceny i profesjonalizm :-) )

astarte 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-09-19, 15:33 

Jednak wydaje mi się, że w salonie jest bardziej sterylnie, no i do takiej depilacji potrzebne jest przeszkolenie, żeby nikogo nie poparzyć. Także mimo wszystko wybieram profesjonalny zabieg w salonie, chociaż muszę przyznać, że na pewno takie domowe urządzenie byłoby o wiele wygodniejsze.

Estmedica 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-10-18, 13:45 

Profesjonalne urządzenie to jedna sprawa,natomiast liczą się także umiejętności. Czasem lepiej po prostu udać się do dobrej i sprawdzonej kosmetyczki.

Odpowiedz do tematu