Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: tradzik

Trądzik
Autor Wiadomość
weronika 
Miłośniczka forum
Wera

Wysłany: 2007-06-07, 23:41 Trądzik

Jakie leki polecacie w leczeniu trądziku?

Darish:)

Wysłany: 2007-06-07, 23:57 

Acnesulf i Davercin

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2007-06-09, 12:04 

Differin :] mi bardzo pomogl...

miałam Davercin - ale moj organizm na tym nie poszedl...

weronika 
Miłośniczka forum
Wera

Wysłany: 2007-06-09, 18:27 

Dzięki. Bo wiecie po tym tygodniu w Szczawnicy wybieram się do derma i potrzebuję pomocy w wyborze leku. :-) .

ChiQuitA 
Stała bywalczyni
=TheCurlyGal=

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2007-06-26, 20:21 

Cethapil do mycia twarzy plus wieczorem Differin, a rano lekki krem nawilżający.

beholderka 
Coś już napisała
beholderka

Wysłany: 2007-11-05, 11:38 Kosmetyki na trądzik :(

Ja polecam nowoczesną serię firmy "Faberlic".Mój syn miał bardzo brzydki trądzik.Dziś, dzięki stosowaniu kremów i toniku tej firmy ma znikowe ślady.Skontaktuj się na ze mną gg 11465631.Poradzę i pomogę.Zamówię dla Ciebie.Naprawdę warto.Cena przystępna jak na polską kieszeń.Powodzenia w walce z pryszczem.Pozdrawiam. :roll:

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Wysłany: 2007-11-09, 17:34 

jak juz wiadomo na jednego pewien kosmetyk dziala prawidolowo a na druga osobe nie bardzo i nie wiadc efektow... wiec mozemy tutaj wpisywac propozycje tego co mozna poradzic...
ja polecam - sprawdzilam na sobie krem firmy bioderma - na dzien sebium AKN - nie zatyka porow i jest idealny do skory odwodnionej... warto! :)

beholderka, droga kolezanko moze daj spobie juz spokoj z tymi reklamami tej Twojej wspanialej firmy. wystarczylo napisac raz i kazda by z nas to przeczytala... i albo przyswoila albo i nie...
mala rada, przystopuj torche bo te Twoje reklamy i wypowiedzi w ktorych widnieje tylko i wylacznie nawza tej nieszczesnej firmy robia sie nudne!

beholderka 
Coś już napisała
beholderka

Wysłany: 2007-11-09, 18:12 trądzik !!!!!!!!

Coś Ci nie pasi.Nie czytaj postów podpisanych przezemnie.Piszę to co sprawdziłam i wiem,że jest rewelacyjne i działa.Mam prawo pisać o czymś co jest dobre w danym temacie,a co najważniejsze sprawdzone.Pa :mrgreen:

Madziula 
Początkująca

Wysłany: 2007-11-10, 03:17 

Pozwolcie, ze sie wypowiem- nie jestem czesto na forum, nie widzialm postow beholderki, ale od razu rzucila mi sie tu okropna reklama... Schowaj sobie swoje rady i "pomoc w zamowieniu" do kieszeni, bo wlasnie przez takich typowych handlarzy robi sie tu niemilo...
Odnosnie leczenia tradziku- lekarz najlepiej Ci doradzi oceniajac Twoja skore. Ja jako kosmetolog nawet bym sie nie podjela sugerowania CI jakichkolwiek lekow, ale z wlasnego doswiadczenia moge skomentowac Differin, stosowalam go kiedys, mocno sluszcza skore, a wiec "wyciaga" tez z iej zanieczyszczenia i szybciej sie ona odnawia. Davercin antomiast wysusza, jest chyba na alkoholu, o ile pamietam, wiec ze stosowaniem bym byla ostrozna...
Pozdrawiam i zycze wytrwalosci w walce z tradzikiem:*

beholderka 
Coś już napisała
beholderka

Wysłany: 2007-11-10, 13:13 Wyjaśnienie odnośnie firmy "FABERLIC"

Nie wypowiadaj się na mój temat jak nie czytasz moich postów.Mam prawo pisać o kosmetykach przeze mnie i bliskich wypróbowanych.Nikt Cię nie zmusza do kupowania ich za pośrednictwem mnie czy mi podobnych.A do kieszeni nie wszystko można wsadzić, tym bardziej jak jest dziurawa,co w naszym kraju często się zdarza.Mój nick to nie nalepka na butelce z piffffem. :mrgreen:

Madziula 
Początkująca

Wysłany: 2007-11-10, 13:22 

Kochana, ja Ci nie zabraniam pisac na temat kosmetykow, masz takie samo prawo jak i ja. Ja jednak zwrocilam Ci tylko uwage, ze Twoje wypowiedzi zajezdzaja reklama na 3 kilometry i troche niezrecznie je czytac, bo osob, ktore by mogly nam wcisnac super preparat dla korzysci jest na peczki, a ludzie tu szukaja porady dreczace tematy. Pozdrawiam

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Wysłany: 2007-11-10, 13:40 

no wlasnie.. ja tez mam juz dosyc tej reklamy... kolezanki beholderka :] daj sobie na luz :D

beholderka 
Coś już napisała
beholderka

Wysłany: 2007-11-10, 15:18 REKLAMA DZWIGNIA HANDLU !!!!!!!

Reklama dżwignią handlu.I o to chodziło,aby zapamiętano nazwę firmy FABERLIC,która w niedalekiej przyszłości będzie dzięki takim osobom jak ja ZNANA.Pozdrawiam trolle forumowe.Zamykam ten temat dla dalszego śledzenia go. :mrgreen:

Madziula 
Początkująca

Wysłany: 2007-11-10, 18:09 

Bedzie znana, ale na tej samej zasadzie jak "cwele2".

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Wysłany: 2007-11-10, 22:48 Re: REKLAMA DZWIGNIA HANDLU !!!!!!!

beholderka napisał/a:
Reklama dżwignią handlu.I o to chodziło,aby zapamiętano nazwę firmy FABERLIC,która w niedalekiej przyszłości będzie dzięki takim osobom jak ja ZNANA.Pozdrawiam trolle forumowe.Zamykam ten temat dla dalszego śledzenia go. :mrgreen:

smieszna jestes... ale nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu !

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi