Pomogła: 1 raz Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 112 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-06-26, 20:21
Cethapil do mycia twarzy plus wieczorem Differin, a rano lekki krem nawilżający.
_________________ Nie szukaj szczęścia w gwiazdach cudzego nieba, kiedy własne wisi Ci nad głową!
beholderka Coś już napisała beholderka
Wysłany: 2007-11-05, 11:38
Kosmetyki na trądzik :(
Ja polecam nowoczesną serię firmy "Faberlic".Mój syn miał bardzo brzydki trądzik.Dziś, dzięki stosowaniu kremów i toniku tej firmy ma znikowe ślady.Skontaktuj się na ze mną gg 11465631.Poradzę i pomogę.Zamówię dla Ciebie.Naprawdę warto.Cena przystępna jak na polską kieszeń.Powodzenia w walce z pryszczem.Pozdrawiam.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 284 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-11-09, 17:34
jak juz wiadomo na jednego pewien kosmetyk dziala prawidolowo a na druga osobe nie bardzo i nie wiadc efektow... wiec mozemy tutaj wpisywac propozycje tego co mozna poradzic...
ja polecam - sprawdzilam na sobie krem firmy bioderma - na dzien sebium AKN - nie zatyka porow i jest idealny do skory odwodnionej... warto! :)
beholderka, droga kolezanko moze daj spobie juz spokoj z tymi reklamami tej Twojej wspanialej firmy. wystarczylo napisac raz i kazda by z nas to przeczytala... i albo przyswoila albo i nie...
mala rada, przystopuj torche bo te Twoje reklamy i wypowiedzi w ktorych widnieje tylko i wylacznie nawza tej nieszczesnej firmy robia sie nudne!
Wysłany: 2007-11-09, 18:12
trądzik !!!!!!!!
Coś Ci nie pasi.Nie czytaj postów podpisanych przezemnie.Piszę to co sprawdziłam i wiem,że jest rewelacyjne i działa.Mam prawo pisać o czymś co jest dobre w danym temacie,a co najważniejsze sprawdzone.Pa
Madziula Początkująca
Wysłany: 2007-11-10, 03:17
Pozwolcie, ze sie wypowiem- nie jestem czesto na forum, nie widzialm postow beholderki, ale od razu rzucila mi sie tu okropna reklama... Schowaj sobie swoje rady i "pomoc w zamowieniu" do kieszeni, bo wlasnie przez takich typowych handlarzy robi sie tu niemilo...
Odnosnie leczenia tradziku- lekarz najlepiej Ci doradzi oceniajac Twoja skore. Ja jako kosmetolog nawet bym sie nie podjela sugerowania CI jakichkolwiek lekow, ale z wlasnego doswiadczenia moge skomentowac Differin, stosowalam go kiedys, mocno sluszcza skore, a wiec "wyciaga" tez z iej zanieczyszczenia i szybciej sie ona odnawia. Davercin antomiast wysusza, jest chyba na alkoholu, o ile pamietam, wiec ze stosowaniem bym byla ostrozna...
Pozdrawiam i zycze wytrwalosci w walce z tradzikiem:*
_________________ Zapraszam na profesjonalne tipsy u siebie w domku:)
Wysłany: 2007-11-10, 13:13
Wyjaśnienie odnośnie firmy "FABERLIC"
Nie wypowiadaj się na mój temat jak nie czytasz moich postów.Mam prawo pisać o kosmetykach przeze mnie i bliskich wypróbowanych.Nikt Cię nie zmusza do kupowania ich za pośrednictwem mnie czy mi podobnych.A do kieszeni nie wszystko można wsadzić, tym bardziej jak jest dziurawa,co w naszym kraju często się zdarza.Mój nick to nie nalepka na butelce z piffffem.
Madziula Początkująca
Wysłany: 2007-11-10, 13:22
Kochana, ja Ci nie zabraniam pisac na temat kosmetykow, masz takie samo prawo jak i ja. Ja jednak zwrocilam Ci tylko uwage, ze Twoje wypowiedzi zajezdzaja reklama na 3 kilometry i troche niezrecznie je czytac, bo osob, ktore by mogly nam wcisnac super preparat dla korzysci jest na peczki, a ludzie tu szukaja porady dreczace tematy. Pozdrawiam
_________________ Zapraszam na profesjonalne tipsy u siebie w domku:)
Wysłany: 2007-11-10, 13:40
no wlasnie.. ja tez mam juz dosyc tej reklamy... kolezanki beholderka :] daj sobie na luz :D
Wysłany: 2007-11-10, 15:18
REKLAMA DZWIGNIA HANDLU !!!!!!!
Reklama dżwignią handlu.I o to chodziło,aby zapamiętano nazwę firmy FABERLIC,która w niedalekiej przyszłości będzie dzięki takim osobom jak ja ZNANA.Pozdrawiam trolle forumowe.Zamykam ten temat dla dalszego śledzenia go.
Wysłany: 2007-11-10, 22:48
Re: REKLAMA DZWIGNIA HANDLU !!!!!!!
beholderka napisał/a:
Reklama dżwignią handlu.I o to chodziło,aby zapamiętano nazwę firmy FABERLIC,która w niedalekiej przyszłości będzie dzięki takim osobom jak ja ZNANA.Pozdrawiam trolle forumowe.Zamykam ten temat dla dalszego śledzenia go.
smieszna jestes... ale nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum