Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ciala, pilegnacja, tradzik

Trądzik i pilegnacja ciała
Autor Wiadomość
KolagenColway 
Stała bywalczyni
www.KolagenColway.com

Wysłany: 2011-10-26, 13:36 

Moja koleżanka też stosowała Derminax i chwaliła,że skutki uboczne są bardzo minimalne a po trądziku ani śladu,ale wiele zależy od naszej cery. Czasem kuracja trwa ponad rok.

marchewkowa 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-12-12, 15:49 

Dokładnie tak jak piszesz, wiele zależy od cery. Czasem kuracja Derminaxem czy innym środkiem na trądzik może trwać kilka miesięcy (jak u mnie), a czasem latami, tak to już jest.

Veronique24 
Użytkowniczka
www.promesse.pl

Wysłany: 2011-12-14, 10:05 

Polecam Ci zestaw kosmetyków Clinique 3 Step - mydło, płyn złuszczający oraz krem. Sama go stosowałam i jest doskonały. Za mały zestaw tych kosmetyków zapłacisz około 100 zł (pod warunkiem kupienia go w sklepie internetowym, bo np sephora ma 2 razy drożej ;/)
Na początku jest tak jakby nasilenie trądziku, bo skóra głęboko się oczyszcza, ale po około 2 tygodniach stosowania zobaczysz widoczne zmiany na plus. Ja nie miałam trądziku, moją zmorą były wągry, dzięki Clinique 3 Step pozbyłam się ich! Teraz naprawdę mam ładną cerę, nie używam podkładów itd, cera się nie świeci (miałam cerę mieszaną). Naprawdę polecam!

marchewkowa 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-12-14, 14:23 

A co to znaczy mały zestaw? Jaka dokładnie pojemność?
A z tym nasileniem trądziku to tak samo miałam na początku z Derminaxem, tylko że tabletkami oczyszczasz się od wewnątrz...

KolagenColway 
Stała bywalczyni
www.KolagenColway.com

Wysłany: 2012-01-16, 13:31 

Pamiętajmy że walka z trądzikiem wymaga również czasu,więc nie nastawiajmy się od razu na nie wiadomo jakie efekty,ale będą na pewno. Napisz coś więcej o tym zestawie,chętnie poczytam.

hortensja 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2012-02-17, 18:31 

Czas, systematyczność i cierpliwość. Ile razy przerwałyście leczenie bo nie było widocznych efektów?

KolagenColway 
Stała bywalczyni
www.KolagenColway.com

Wysłany: 2012-03-05, 12:55 

Ja co prawda osobiście nie miałam tego problemu,ale znajoma już tak i powiem tyle: nawet jeśli nie widać efektów to nie wolno się poddawać. Poza tym jeżeli kuracja jest odpowiednia to z pewnością postępy będą widoczne,nie trzeba się tylko zrażać. Przerwanie kuracji an ogól nie wróży niczego dobrego.

Odpowiedz do tematu