KolagenColway Stała bywalczyni www.KolagenColway.com
Wysłany: 2011-10-26, 13:36
Moja koleżanka też stosowała Derminax i chwaliła,że skutki uboczne są bardzo minimalne a po trądziku ani śladu,ale wiele zależy od naszej cery. Czasem kuracja trwa ponad rok.
Dokładnie tak jak piszesz, wiele zależy od cery. Czasem kuracja Derminaxem czy innym środkiem na trądzik może trwać kilka miesięcy (jak u mnie), a czasem latami, tak to już jest.
Polecam Ci zestaw kosmetyków Clinique 3 Step - mydło, płyn złuszczający oraz krem. Sama go stosowałam i jest doskonały. Za mały zestaw tych kosmetyków zapłacisz około 100 zł (pod warunkiem kupienia go w sklepie internetowym, bo np sephora ma 2 razy drożej ;/)
Na początku jest tak jakby nasilenie trądziku, bo skóra głęboko się oczyszcza, ale po około 2 tygodniach stosowania zobaczysz widoczne zmiany na plus. Ja nie miałam trądziku, moją zmorą były wągry, dzięki Clinique 3 Step pozbyłam się ich! Teraz naprawdę mam ładną cerę, nie używam podkładów itd, cera się nie świeci (miałam cerę mieszaną). Naprawdę polecam!
A co to znaczy mały zestaw? Jaka dokładnie pojemność?
A z tym nasileniem trądziku to tak samo miałam na początku z Derminaxem, tylko że tabletkami oczyszczasz się od wewnątrz...
Wysłany: 2012-01-16, 13:31
Pamiętajmy że walka z trądzikiem wymaga również czasu,więc nie nastawiajmy się od razu na nie wiadomo jakie efekty,ale będą na pewno. Napisz coś więcej o tym zestawie,chętnie poczytam.
Czas, systematyczność i cierpliwość. Ile razy przerwałyście leczenie bo nie było widocznych efektów?
KolagenColway Stała bywalczyni www.KolagenColway.com
Wysłany: 2012-03-05, 12:55
Ja co prawda osobiście nie miałam tego problemu,ale znajoma już tak i powiem tyle: nawet jeśli nie widać efektów to nie wolno się poddawać. Poza tym jeżeli kuracja jest odpowiednia to z pewnością postępy będą widoczne,nie trzeba się tylko zrażać. Przerwanie kuracji an ogól nie wróży niczego dobrego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum