Ja również lubię raczej tanie torebki, ponieważ szybko mi się nudzą, moda się zmienia, garderoba moja się zmienia i później mi nic do niczego nie pasuje. A jak kupię tanią to później nie jest mi żal ją komuś wydać jak mi się już znudzi. Teraz czekam do wypłaty ( a to już za tydzień) z zakupem wypatrzonej w sklepie mt-torebki.pl torebki-kwiata:) Jest śliczna :))))) Poza tym ja uwielbiam niebieski....
Ja choruję na torebkę kuferek Victoria Secret w kolorze fioletowym z takim sercem z przodu torebki
indywidualistka Początkująca
Wysłany: 2011-09-13, 15:54
Moja najnowsza, najwspanialsza zdobycz :) :)
Podobno szał najbliższych sezonów, właśnie "wchodzi" w Londynie, a jak wiadomo, wszystko z wysp wędruje później do nas ... Torebko-teczka. Ja się zakochałam!! ;)
A Wy co myślicie ?
Kochana ;D w pierwszej wersji kosztowała 129, a ja wyrwałam za 49 :).
W "MOHITO" trzeba czekać na promocje. Raz przepłaciłam. Dałam za kurtkę 199zł, a po 2 tygodniach kosztowała 139zł. Jednakże nie mamy nigdy gwarancji, że nam nie wykupią tej rzeczy :).
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum