Od kilku lat stosuje kredki do oczów...Czasami trafi się na lepsza czasami na gorsza...Zależy mi na tym, aby nie była za bardzo miękka i przede wszystkim była trwała. Macie jakies sprawdzone? a może słyszałyście o jakis dobrych?
motylek a ta miss sporty jest widoczna? bo o taka mi chodzi żeby jak najlepiej było ja widac. niektóre sa takie ze wcale ich nie widac i to nie z byle jakiej firmy...
avon to zalezy która raz sie trafi na lepsza a czasmi na gorsza czasem kupi sie nawet ten sam produkt ale juz nie ma takiego efektu szczegolnie mowa o kosmetykach do makijazu itp... szczegolnie podklady z avonu
a ja nie moge kredki używać, bo mam za bardzo wrażliwe oczy :( i zaczynają od razu łzawić, jak pomaluje od wewnetrznej strony... za to odbijam sobie na rzęsach i mocno je staram sie podkreślić ;) ostatnio odkryłam nowość Astora- Volumetrix, taki w różowym opakowaniu. jest super, bo moge naawet kilka razy pociagnąc go po rzesach i mam efekt - w zalezności ile razy pociągne szczoteczką :)
a propos rzęs - czytałam ostatnio na onecie gdzieś, że sztuczne rzęsy robią się znów modne... co o tym myslicie? :)
on-off, moja kumpela miała sztuczne rzęsy na studniówce i powiem szczerze, że efekt był zajebist! Każdy zresztą jej to mówił.
Sztuczne rzęsy są fajne, ale nie na co dzień
Lemonka Stała bywalczyni Lemonka
Wysłany: 2007-06-01, 12:10
co do kredek to moje oczy nie lubia jakies wrazliwe sa na te kredki i musialam sie z kredka pozegnac a szkoda :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum