ja tez zawsze umieralam z bólu podczas tych dni... az w koncu lekarznpolecil mi lek rozkurczowy buscopan. naprawde polecam jest bez recepty i przystepnej cenie.
hehe, sprezynce radziłyście iść do lekarza z tym, że zauważyła u siebie "przerwę" w okresie (którą ja także mam od lat) ale jak miska napisała, że nie ma okresu i do dziś ani widu ani słuchy, co tam się dalej dzieje, to lekarz na razie niepotrzebny. jestem stresującą się osobą ale jeszcze nigdy nie miałam takiego spóźnienia w miesiączce i to dopiero dałoby mi doping do pójścia do gina, bo bałabym się, że jestem w ciąży
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Idź do lekarza na pewno Ci coś doradzi, a jeśli jesteś w stałym związku to zastanów się nad antykoncepcją hormonalną, która zmniejsza dolegliwości związane z okresem, pozdrawiam
[ Dodano: 2011-01-21, 19:49 ]
A i jeszcze jedno, ja osobiście polecałaby pierścień antykoncepcyjny ponieważ nie opciąża on wątroby i układu pokarmowego, sama używam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum