Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-07-29, 20:08
ja umierałam rano, ale potem już ok, wystarczyły dwie nospy
Andromeda15 Początkująca
Wysłany: 2010-08-15, 11:12
Na mnie niestety "NoSpa" nie działa, jest dla mnie poprostu za słaba. Silniejszy i dla mnie lepszy jest Buscopan. Najgorzej dla mnie jest pierwszego dnia ;[ wtedy poprostu umieram
Na mnie niestety "NoSpa" nie działa, jest dla mnie poprostu za słaba. Silniejszy i dla mnie lepszy jest Buscopan. Najgorzej dla mnie jest pierwszego dnia ;[ wtedy poprostu umieram
jeśli chodzi o buscopan to zdecydowanie sie z Tobą zgadzam, mam go zawsze ze sobą w torebce bo czasem mam nawroty bólu zołądka i wole mieć go pod ręką bo wiem , że mi pomoże jak tylko poczuje pierwsze skurcze :(
_________________ "Zasypiać i budzić się przy kochanej osobie to tylko ułamek szczęścia. Dopełnieniem jest zagospodarowanie reszty."
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2292 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-08-18, 13:27
A ja już od poniedziałku biorę Eferalgan, bo w tym tygodniu spodziewam się okresu i już zaczęły się boleści
Tabletki hormonalne coraz mniej działają na złagodzenie bólu
sprezynka Początkująca
Wysłany: 2010-08-20, 22:49
Słuchajcie - a jak to jest, że mam okres trwający 5-6 dni, ale 2. dnia zawsze mam przerwę? To trochę dziwne: 1. dzień jest b.mocny. 2- nic, kolejne - dość mocne...
Słuchajcie - a jak to jest, że mam okres trwający 5-6 dni, ale 2. dnia zawsze mam przerwę? To trochę dziwne: 1. dzień jest b.mocny. 2- nic, kolejne - dość mocne...
nie ma w tym niczego nadzwyczajnego - ja też tak mam, tylko zwykle trzeciego dnia i okres trwa u mnie tyle samo co u Ciebie
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Pierwsze słyszę o przerwie w okresie, ja bym z tym poszła do ginekologa.
Pierwsze słyszę o przerwie w okresie, ja bym z tym poszła do ginekologa.
możesz się przejść, ale nie sądzę, żeby było to potrzebne. ja mam tę przerwę od min. 4 lat, a nawet chyba dłużej. wcześniej jej nie miałam a teraz jestem za nią wdzięczna. nic mi sie nie dzieje, do dżina chodzę na kontrolę i jest wszystko ok
a mnie neurolożka ostatnio poradziła taki lek ibalgin. ja byłam u niej z nerwobólami głowy, ale powiedziała mi, że jest świetny na każdy rodzaj bólu, także ten kobiecy. ja jeszcze nie próbowałam, ale może któraś z Was powie o nim coś więcej
Andromeda15 Początkująca
Wysłany: 2010-08-22, 11:45
Sprężynko, ja także pierwszy taz słyszę o czymś takim O.O ... "IdaCor" fakt, buscopan jest naprawde dobrym lekiem, i podobnie jak ty się na nim nie zawiodłam. Leloo nie próbowałam tego twojego leku niestety, ja się trzymam tylko sprawdzonych przez siebie wcześniej leków :)
A mi się ostatnio spóźniał okres... ale już jest. Więc co do tych bananów to nie wiem w końcu czy działają czy nie. Dzień przed wypiłam pół szklanki soku bananowego i na drugi dzień nic praktycznie nie bolało...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum