nie, nie próbowałam, ale mi i tak tylko nospa pomaga..... słyszałam, że różnie to z nią bywa- jedni chwalą inni gania, jak w zyciu ale ja bez nospy w torebce nigdzie się nie ruszam
Ja na Apap mam okropne uczulenie, jestem wrażliwa na jakiś składnik w nim zawarty. 2 lata temu chłopak musiał przyjechać po mnie do szkoły, bo prawie mdlałam :/! Właśnie po apapie... Nigdy więcej do ust nie wezmę tego świństwa...
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Apap jest bezpieczniejszy niż np Ibuprom, tak powiedział mi lekarz. Jeśli bierzesz Ibuprom tylko na okres to jest ok, ale jak weźmiesz częściej to możesz za bardzo przyzwyczaić organizm do leków przeciwbólowych, a wtedy już Ci żadna no-spa ani apap na pewno nie pomoże:P
A po Codiparze też się tak źle czujesz?
Heh... To jak wytłumaczysz to, co mi się stało? NIEKONIECZNIE LEKKOŚĆ LEKU o tym decyduje, po prostu wystarczy jeden zły składnik, który dla mnie okazał się męczarnią. A no-spa nie działa na większość przypadków, niezależnie od stosowania środków przeciwbólowych. A każdy ból menstruacyjny jest inny. Może no-spa pomaga po prostu tym, którzy mają mniejszy ból.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
No-spa jest bardziej rozkurczowa niz przeciwbólowa:P
Widocznie jesteś uczulona na jakiś składnik, dlatego pytam czy na Codipar też tak reagujesz. Ja przez długi czas nie mogłam brać Codiparu, ani Apapu bo wymiotowałam, a później mdlałam, dlatego przeżuciłam się na Ibuprom. A teraz znowu mogę brać Apap:P
Mysle, ze warto czasami sprobowac nowego leku, ostatnio go przetestowalam i na mnie sie sprawdzil. Zakres dzialania pewnie ma podobny jak nospa, bo to lek rozkurczowy, tylko dziwni mnie, ze nospa wogole na mnie nie dziala :( Natomiast i tak wydaje mi sie, ze na ciezkie bole i tak trzeba szukac innego rozwiazania. I konieczna jest wtedy wizyta u gina, bo jak ktos z tego powodu mdleje, ale wymiotuje, to juz nie sa zarty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum