ehhh...ja tez mam tatuaz;p jakies 10 miesiecy juz bedzie... jest na karku i ma jakies 10 cm dlugosci;p a co to jest??? japonskie litery co bardziej przypominaja znaczki;d no ale jest to slowo;p na polski znaczy "seksowna" i troszke zaluje ze go zrobilam ale no coz...jak bym sie zastanowila tak o pare razy wiecej to moze dzisiaj nie mialabym tego tatoo;/ no ale coz trzeba z tym zyc;/ ale na szczescie mam bardzo dlugie wlosy i zastawiaja mi moj wybryk;p a co do kolczykow...to mialam w nosie ale wyjelam bo mi sie znudzil...uszy to podstawa przebitem mam od dziecka ale kiedys pewnego dnia mojej kuzynce przyszlo do glowy ze mi jeszcze jedna dziurke w uchu zrobi no i poddalam sie jej zabiegowi...no ale tez go wyjelam bo mi sie znudzil... w jezyku kolczyk mialam pare ladnych lat... ale moj obecny chlopak mi nie pozwolil miec takiego badziewia i no musialam wyjac;/ a bylam z nim zrzyta...fajna sprawa kolczyk w jezyku... no a teraz obecnie nie planuje nic robic;/ juz wyroslam z takich rzeczy:) ale kazdy ma inne zdanie;p
Ja tam bym napewno nie usuneła czegos badz zrezygnowałe z tego co juz mam dla kogos. Chłopak poznał mnie taka jaka jestem i zaakceptował a jesli nie to trudno mojemu meżowi nie podoba sie tatuaż ale mam go i bede miała kazdy z nas chce miec cos np. tatuaż badz kolczyk. To jest sprawa indywidualna.
[ Dodano: 2009-10-04, 13:17 ]
Ja tam bym napewno nie usuneła czegos badz zrezygnowałe z tego co juz mam dla kogos. Chłopak poznał mnie taka jaka jestem i zaakceptował a jesli nie to trudno mojemu meżowi nie podoba sie tatuaż ale mam go i bede miała kazdy z nas chce miec cos np. tatuaż badz kolczyk. To jest sprawa indywidualna. Ale nie zmieniłabym sie dla kogos.
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-10-04, 18:05
ja bym nie mowila "nigdy..." ;]
nigdy mi nie przeszkadzal fakt ze mam 3 tatuaze na plecach, ale kiedy zaczal mi sie powiekszac brzuszek nie wyobrazalam sobie zeby kiedys moje dziecko zobaczylo moje plecy. chcialabym byc dla dziecka mama rozwazna i odpowiedzilna a nie mama-wariatka z tatuazami na plecach ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum