arnika Początkująca
Wysłany: 2011-02-18, 13:03
Ja chodziłam w grudniu na przedsylwestrowy kurs tańca towarzyskiego.:D niestety po Nowym Roku nie było już kontynuacji zajęć, ale do grafiku w moim fitness clubie wrzucili zajęcia "dancehall i reagge":D no i uległam... zapisałam się i mogę tylko zachwalać - niezły kop energii i ta muzyka...<tańczy>:D
Ja gdzieś od pół roku już chodze na kurs... (uwaga) Capoeiry :D To taka brazylijska sztuka walki/tańca (połączenie jednego z drugim) I powiem Wam, że jest niesamowicie :) w ogóle się nie spodziewałam jak mnie to wciągnie, ale ta muzyka jest super i w ogóle klimat zajęć taki fajny :) Mój chłopak to ćwiczy od roku już i kiedyś zdarzyło mi się iść na te jego treningi popatrzeć sobie co tam za tańce odprawiają :) No i tak to się zaczeło, ćwicze po dziś dzień a frajda z tego ogromna :P
Capoeira jest bardzo widowiskowa, nie dziwię się, ze po zobaczeniu treningów zapisałaś sie na tą sztukę walki.
arnika Początkująca
Wysłany: 2011-02-24, 09:10
kurs internetowy? chodzi o filmiki z youtube'a, czy może jakąś inną stronkę?:) szczerze, nie wiem, czy coś takiego by wypaliło, jeśli chodzi o moją osobę - wolę chyba poskakać na sali pełnej ludzi z instruktorem, bo wtedy zawsze ktoś może mnie poprawić i wytknąć moje błędy.:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum