hehe, raczej podpiera ręką piwo bo piwie czasami wyjdzie na parkiet, ale jak widze co robi.. to aż mi wstyd, kiwa sie na boki , raz w jedną raz drugą, żeby chociaż to ciałem robił.. niestety robi to tylko głową,żeby chociaż chciał zebym go nauczyła paru prostych ruchów.. niestey nie da rady..
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 284 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-06-10, 22:16
Lemonka napisał/a:
hehe byl czas ze trzeba bylo sila wyciagac a teraz sam leci na parkiet :)
cos zrobilas - jakos podzialalas na chlopca... czy poprostu sam z siebie biega teraz na parkiet... ?
wskrap napisał/a:
hehe, raczej podpiera ręką piwo bo piwie czasami wyjdzie na parkiet, ale jak widze co robi.. to aż mi wstyd, kiwa sie na boki , raz w jedną raz drugą, żeby chociaż to ciałem robił.. niestety robi to tylko głową,żeby chociaż chciał zebym go nauczyła paru prostych ruchów.. niestey nie da rady..
hehe... ladnie sie usmialam jak to czytalam... // pozytywnie oczywiscie - bez urazy //
a czesto tak bywa... jesli chlopak wlasnie tak 'tanczy' to moze chwyc go od tylu i pokieruj w tancu jego cialem :P moze cos z tego wyjdzie...
moj nie pije i tanczy jak go zaciagne cos sie tam kiwa jak robocik hehe
wogole to uznaje tylko trance a tego jest czasami malo u mnie na imprezach
Lemonka Stała bywalczyni Lemonka
Wysłany: 2007-06-13, 08:12
qwerty, obudzil sie w nim jakis uspiony talent do tanca czyli sam z siebie tak zaczol widocznie spodobalo mu sie i teraz mnie czasami wyciaga sila na parkiet :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum