Lakiery do paznokci Colour Alike, piękne kolory, dobra jakość, niska cena.
Seria do włosów suchych i zniszczonych biovax, wydajne, bardzo dobre jakościowo kosmetyki do włosów w dobrej cenie (często promocje w super-pharm).
Ziaja, godne polecenia: bloker, krem do stóp, mydła do kąpieli, kremy do twarzy itd.
Od siebie dorzucę większość kosmetyków z Essence- rozświetlacz, tusze do rzęs, zestaw do brwi, kredki....
Poza tym lakiery do paznokci z proteinami Golden rose. No i Ziajka, ale ja np. płynu micelarnego za bardzo nie lubię, bo są lepsze.
Co do kremu kokosowego do rąk się nie zgodzę, mi wysuszał ręce i na wielu stronach w internecie też ma takie opinie. Pozostałe kosmetyki rzeczywiście świetne.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-06-12, 18:13
Agusia77 napisał/a:
Co do kremu kokosowego do rąk się nie zgodzę, mi wysuszał ręce i na wielu stronach w internecie też ma takie opinie. Pozostałe kosmetyki rzeczywiście świetne.
afrodyta10 Coś już napisała
Wysłany: 2011-09-09, 14:26
Witam,
kiedyś stosowałam drogie balsamy, odżywki do włosów perfumy itp.Byłam wybredną klientką. Z racji tego,że dzisiaj mam mniej zasobny budżet stosuję tańsze kosmetyki. Po wieloletniej selekcji polecam szczególnie do ciała balsam Dove Silk Lotion - na skórze pozostawia takie malusieńkie drobinki złota, jest idealny na lato. Do włosów suchych, zniszczonych takie jak moje polecam maske, która kosztuje za 1 litr w Aucham około 15 zł - LORYS. Co do perfum - chyba w majowym miesięczniku PANI można było przeczytać z czego się produkuje tanie perfumy i jakoś nie potrafię się do nich przekonać. Zbieram pieniądze i jak już mam idę do perfumerii po taką wiecie oryginalną
Dziewczyny a co oznacza tani kosmetyk czy jest jakaś cenowa granica? Bo dla jednej 20 zł to będzie spory wydatek a dla innej promocja, okazja?
Niedawno pojawił się artykuł odnośnie właśnie tanich kosmetyków, o ich szkodliwości. Nie wiem na ile był to bezstronny artykuł ale myślę, że czasem można się zastanowić czy nie warto jednak dołożyć parę złotych i kupić lepszy produkt? A co z tańszych produktów ale naturalnych, bez tych wszystkich dodatków możecie zaproponować?
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2011-09-12, 12:11
afrodyta10, też uwielbiam ten balsam Dove
Odnośnie ceny, co dla kogo jest tanie, w moim przypadku wszystko zależy od kosmetyku, bo na przykład krem i podkład do twarzy kupuję takie drogeryjne albo apteczne i nie szkoda mi wydać więcej pieniędzy, bo miałam problemy z cerą i wiem, że muszę ją pielęgnować w odpowiedni sposób ( uroki cery mieszanej:( ), ale np lakiery do paznokci mam takie po 2.50 i czasem są lepsze niż te drogeryjne.
afrodyta10 Coś już napisała
Wysłany: 2011-09-12, 15:26
Witam,
mam jeszcze jeden produkt, który polecam - żel pod prysznic Palmolive z oliwką zieloną - zapach jest niemal identyczny jak zapach wody Carolina Herrera 212 (classic)!!! a kosztuje około 7 zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum