mam jeszcze jeden produkt, który polecam - żel pod prysznic Palmolive z oliwką zieloną - zapach jest niemal identyczny jak zapach wody Carolina Herrera 212 (classic)!!! a kosztuje około 7 zł
ja też go bardzo lubię
wera_wawa86 Coś już napisała
Wysłany: 2011-09-29, 09:24
ja kocham kosmetyki Ziaja :)) tanie i skuteczne :)) uzywam prawie wszystkie odk remow, przez zelep od prysznic po balsamy i masla do ciala :)) nawet szminke ochronna mam :)) zamowilam ostatnio na splendore kremik dla dzieci bo ponoc jest swietny i delikatny ,ostatnio po lecie mam sciagnieta i przesuszona skore i po tym kremiku jest duuzo lepiej :) kosmetyki dla dzieci sa swietne takze dla nas starych koni ;)))))
Ziaja to tańsze kosmetyki,ale poniekąd mogę się zgodzić,bo są w miarę skuteczne i dobre. Często cena jest wyznacznikiem jakości kosmetyków,co do tego nie mam wątpliwości.
pretty smile Stała bywalczyni Nudno jest tu bez ciebie...
Wysłany: 2011-10-27, 11:32
ja polecam kredki do oczu Color Trend z avonu -za 9 zł :) są miękkie, ale nie zamiekkię i pięknie rysują , do tego dużo fajnych kolorów :) Cienie i pudry z tej serii też są super, podkładów nie polecam -prześwitują
Ziaję kochają chyba wszyscy ja ostatnio polubiłam serię med. Ale uważam że czasem warto zapłacić więcej. Czyli jeśli coś jest tanie i ok - to kupuję, ale nic na siłę. Np. płacę trochę wiecej za kamuflaże artdeco ,ale mam problematyczną skórę z problemami i nie mogę oszczedzać na niej .
pretty smile Stała bywalczyni Nudno jest tu bez ciebie...
Wysłany: 2011-10-29, 09:55
nie wszyscy
no nie wszyscy... Mam koleżankę, która nie kupi nic w tak niskiej cenie...
A ja przejechałam się właśnie na świezo kupionym płynie do demakijażu - miałąm wcześniej dwufazowy i był dobry, a teraz kupiłam w okrągłej buteleczce jak toniki, przebadany okulistycznie -skusiło mnie, bo mam wrażliwe oczy, noszę szkła lub okulary. Ale jest jak woda:/ Co najwyżej rozmazuje makijaż , a nie go usuwa :(
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2011-11-02, 13:13
Już gdzieś pisałam o masce Intensywna regeneracja z Ziai, jest świetna, to muszę przyznać :) taniutka a skuteczna;
Ponadto dwufazowy płyn do demakijażu Delia, duże opakowanie, wystarcza na długo, a kosztuje w granicach 7-8 zł, uważam to za świetny interes.
I jeszcze cienie do powiek Essence i My Secret, które po prostu pokochałam
BioverdeNatural Coś już napisała www.bioverde-natural.com
Wysłany: 2011-11-10, 16:58
Często sugerujemy się tylko i wyłącznie ceną a to moim zdaniem duży błąd. ja zawsze czytam wcześniej opinie,bo może się okazać,że kupię coś tańszego i zarazem bardziej skutecznego,więc dobrze się zastanówmy zanim coś kupimy.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2012-02-22, 12:47
Nie spodziewałam się, że Kolastyna ma takie fajne i tanie balsamy do ciała. Natrafiłam na komplet 2 balsamów za 11 zł i jestem zdziwiona, że tak porządnie nawilżają i przyjemnie pachną. Kolejne tanie i dobre odkrycie kosmetyczne w moim życiorysie :)
W sklepach internetowych są tańsze ale opłaca ci się, jeżeli kupujesz więcej sztuk bo jak doliczysz przesyłkę, to te 50gr, czy 1zł taniej już nie taniej. ;) Kolastyna kojarzy mi się z opalaniem, no właśnie są jeszcze? Wśród moich ulubionych dużo produktów z Flosleku i nie tylko żele pod oczy czy kremy. Przekonałam się też, że AA nie tylko dla alergików.
Kolastyna ogłosiła upadłość. Nie ma jej już na rynku... A jeśli jakieś produkty się znajdą, to są to ostanie egzemplarze.
[ Dodano: 2012-03-27, 17:55 ]
Mi nie chodzi o to, kto to przejął... Mówię tylko, że KOLASTYNA, o której mówiłyśmy wcześniej, ogłosiła upadłość. A kto się dalej tym zajmuje to nie mam pojęcia.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum