Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dobre, tanie, znaczy

Tanie znaczy dobre
Autor Wiadomość
anngdynia 
Coś już napisała
anngdynia

Wysłany: 2011-09-26, 11:14 

afrodyta10 napisał/a:
Witam,

mam jeszcze jeden produkt, który polecam - żel pod prysznic Palmolive z oliwką zieloną - zapach jest niemal identyczny jak zapach wody Carolina Herrera 212 (classic)!!! ;-) a kosztuje około 7 zł

ja też go bardzo lubię :mrgreen:

wera_wawa86 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-09-29, 09:24 

ja kocham kosmetyki Ziaja :)) tanie i skuteczne :)) uzywam prawie wszystkie odk remow, przez zelep od prysznic po balsamy i masla do ciala :)) nawet szminke ochronna mam :)) zamowilam ostatnio na splendore kremik dla dzieci bo ponoc jest swietny i delikatny ,ostatnio po lecie mam sciagnieta i przesuszona skore i po tym kremiku jest duuzo lepiej :) kosmetyki dla dzieci sa swietne takze dla nas starych koni ;)))))

Estmedica 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-10-18, 13:30 

Ziaja to tańsze kosmetyki,ale poniekąd mogę się zgodzić,bo są w miarę skuteczne i dobre. Często cena jest wyznacznikiem jakości kosmetyków,co do tego nie mam wątpliwości.

pretty smile 
Stała bywalczyni
Nudno jest tu bez ciebie...

Wysłany: 2011-10-27, 11:32 

ja polecam kredki do oczu Color Trend z avonu -za 9 zł :) są miękkie, ale nie zamiekkię i pięknie rysują , do tego dużo fajnych kolorów :) Cienie i pudry z tej serii też są super, podkładów nie polecam -prześwitują

Kalinda 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-10-28, 16:35 

Ziaję kochają chyba wszyscy ja ostatnio polubiłam serię med. Ale uważam że czasem warto zapłacić więcej. Czyli jeśli coś jest tanie i ok - to kupuję, ale nic na siłę. Np. płacę trochę wiecej za kamuflaże artdeco ,ale mam problematyczną skórę z problemami i nie mogę oszczedzać na niej .

pretty smile 
Stała bywalczyni
Nudno jest tu bez ciebie...

Wysłany: 2011-10-29, 09:55 nie wszyscy

no nie wszyscy... Mam koleżankę, która nie kupi nic w tak niskiej cenie...

A ja przejechałam się właśnie na świezo kupionym płynie do demakijażu - miałąm wcześniej dwufazowy i był dobry, a teraz kupiłam w okrągłej buteleczce jak toniki, przebadany okulistycznie -skusiło mnie, bo mam wrażliwe oczy, noszę szkła lub okulary. Ale jest jak woda:/ Co najwyżej rozmazuje makijaż , a nie go usuwa :(

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2011-11-02, 13:13 

Już gdzieś pisałam o masce Intensywna regeneracja z Ziai, jest świetna, to muszę przyznać :) taniutka a skuteczna;
Ponadto dwufazowy płyn do demakijażu Delia, duże opakowanie, wystarcza na długo, a kosztuje w granicach 7-8 zł, uważam to za świetny interes.
I jeszcze cienie do powiek Essence i My Secret, które po prostu pokochałam :lol:

BioverdeNatural 
Coś już napisała
www.bioverde-natural.com

Wysłany: 2011-11-10, 16:58 

Często sugerujemy się tylko i wyłącznie ceną a to moim zdaniem duży błąd. ja zawsze czytam wcześniej opinie,bo może się okazać,że kupię coś tańszego i zarazem bardziej skutecznego,więc dobrze się zastanówmy zanim coś kupimy.

apc-Cosmetics 
Użytkowniczka

Wysłany: 2012-01-25, 16:33 

Wiele tanich i naprawdę dobrych jakościowo kosmetyków mozna znaleźć w sklepach internetowych.

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2012-02-22, 12:47 

Nie spodziewałam się, że Kolastyna ma takie fajne i tanie balsamy do ciała. Natrafiłam na komplet 2 balsamów za 11 zł i jestem zdziwiona, że tak porządnie nawilżają i przyjemnie pachną. Kolejne tanie i dobre odkrycie kosmetyczne w moim życiorysie :)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2012-02-22, 16:40 

A firma Kolastyna jeszcze istnieje, bo miało już jej nie być jakoś tak?

dagga 
Użytkowniczka

Wysłany: 2012-02-23, 09:03 

W sklepach internetowych są tańsze ale opłaca ci się, jeżeli kupujesz więcej sztuk bo jak doliczysz przesyłkę, to te 50gr, czy 1zł taniej już nie taniej. ;) Kolastyna kojarzy mi się z opalaniem, no właśnie są jeszcze? Wśród moich ulubionych dużo produktów z Flosleku i nie tylko żele pod oczy czy kremy. Przekonałam się też, że AA nie tylko dla alergików.

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2012-02-24, 21:49 

Właściwie to nie wiem, kosmetyki Kolastyna są jeszcze na półkach, bo często oglądałam ale nie wybierałam dla siebie. Jednak balsam chwalę :)

Co do AA również się zgadzam, najbardziej lubię maseczki do twarzy.

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2012-02-25, 21:07 

Kolastyna ogłosiła upadłość. Nie ma jej już na rynku... A jeśli jakieś produkty się znajdą, to są to ostanie egzemplarze.

[ Dodano: 2012-03-27, 17:55 ]
Mi nie chodzi o to, kto to przejął... Mówię tylko, że KOLASTYNA, o której mówiłyśmy wcześniej, ogłosiła upadłość. A kto się dalej tym zajmuje to nie mam pojęcia.

Marta-a 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2012-03-27, 16:54 

pati napisał/a:
Kolastyna ogłosiła upadłość. Nie ma jej już na rynku... A jeśli jakieś produkty się znajdą, to są to ostanie egzemplarze.

jest :) To ze oglosila upadlosc nie znaczy ze znika, sprzedala marke

http://www.rentier.pl/Raf...-i-zmieni-nazwe

zmienila opakowania i jest w skelpach onlinowych

Odpowiedz do tematu