Szukam dobrego sprzętu do mikrodermabrazji i kawitacji!
Musze kupic dobry sprzęt do gabinetu w samym rynku w dużym mieście. Głównie zalezy mi na tym żeby kawitacja spełniała swoją funkcje i mikrodermabrazja ....żeby dawała rade! :) Tak zeby Klientki były faktycznie zadowolone!
Jeśli macie jakieś sprawdzone sprzęty to prosze o rade!
_________________ "Uroda jest darem natury, o który trzeba nieustannie dbać"
Mikrodermabrazję polecam Rubica z CLARENY Ultradzwieki tez albo z Biomaku.
_________________ kasia
nelka Coś już napisała
Wysłany: 2009-11-18, 15:39
biomak jest do bani. Nie dość że brzydki to jeszcze cały czas się psuje. Moja znajoma ma salon kosmetyczny i miała przyjemność pracować na ich sprzęcie. Jeśli chodzi o CLARENE to nie wiem ale wiem że w BEAUTY SPA EXPERT mają fajne kombajny i sprzęt więc może tam coś znajdziesz.
Leszek Coś już napisała
Wysłany: 2010-03-06, 11:07
W takich urządzeniach nie ma co się popsuć
be-zg Początkująca be-zg
Wysłany: 2010-03-08, 16:28
Polecam Abacosun.
ZnanySalon Coś już napisała
Wysłany: 2010-03-10, 10:34
A może napisz jaki posiadasz budżet na zakup nowego sprzętu do mikrodermabrazji i dopiero wtedy bedziemy mogli pomóc. Planujesz kupic nowy czy używany?
Magda_Bedek Początkująca
Wysłany: 2010-03-30, 14:34
Zdecydowanie Rubica i Biolena.
kotecek Początkująca
Wysłany: 2010-03-31, 12:37
Mam broszurkę jakiejś firmy z targów( niestety brak pieczątki z namiarami??), z urządzeniem "BODY HEALTH - BHS 301 SCULPTOR", fajny kombajn nie tylko do mikrodermabrazji i kawitacji. Niestety jego cena może powalać 120tyś. zł
W wielu salonach kosmetycznych między innymi np. dr ireny eris stosowane jest włoskie urządzenie Skin Master Plus. Jest to drogie urządzenie, aczkolwiek skoro gabinety kosmetyczne z "górnej półki" je kupują to myślę , że jest warte swojej ceny.
jeżeli chodzi o kawitacje z ultradzwiękami to firma beauty ocean jest dobra nowy aparat koło 1800zł.
A ja mam pytanie też odnośnie mikrodermabrazji, kawitacji i ultradzwięków. Dostępne są teraz urządzenia 3 w 1. Z wszystkimi tymi funkcjami. Tylko nie wiem jaka firma słyszeliscie cos o beauty system? bo tam ceny mają przystępne tylko nigdy nie pracowałam na aparatach tej marki. Mam budrzet ok 2500zł najlepiej jakby można było wziaść coś na raty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum