Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dobrego, kawitacji, mikrodermabrazji, sprzetu, szukam

Szukam dobrego sprzętu do mikrodermabrazji i kawitacji!
Autor Wiadomość
be-beauty 
Użytkowniczka
woman-news

Wysłany: 2009-11-03, 13:33 Szukam dobrego sprzętu do mikrodermabrazji i kawitacji!

Musze kupic dobry sprzęt do gabinetu w samym rynku w dużym mieście. Głównie zalezy mi na tym żeby kawitacja spełniała swoją funkcje i mikrodermabrazja ....żeby dawała rade! :) Tak zeby Klientki były faktycznie zadowolone!
Jeśli macie jakieś sprawdzone sprzęty to prosze o rade!

kasia86 
Początkująca
kasia86

Wysłany: 2009-11-04, 19:59 

Mikrodermabrazję polecam Rubica z CLARENY Ultradzwieki tez albo z Biomaku. :-)

nelka 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-11-18, 15:39 

biomak jest do bani. Nie dość że brzydki to jeszcze cały czas się psuje. Moja znajoma ma salon kosmetyczny i miała przyjemność pracować na ich sprzęcie. Jeśli chodzi o CLARENE to nie wiem ale wiem że w BEAUTY SPA EXPERT mają fajne kombajny i sprzęt więc może tam coś znajdziesz. ;-)

Leszek 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-03-06, 11:07 

W takich urządzeniach ;-) nie ma co się popsuć

be-zg 
Początkująca
be-zg

Wysłany: 2010-03-08, 16:28 

Polecam Abacosun.

ZnanySalon 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-03-10, 10:34 

A może napisz jaki posiadasz budżet na zakup nowego sprzętu do mikrodermabrazji i dopiero wtedy bedziemy mogli pomóc. Planujesz kupic nowy czy używany?

Magda_Bedek 
Początkująca

Wysłany: 2010-03-30, 14:34 

Zdecydowanie Rubica i Biolena.

kotecek 
Początkująca

Wysłany: 2010-03-31, 12:37 

Mam broszurkę jakiejś firmy z targów( niestety brak pieczątki z namiarami??), z urządzeniem "BODY HEALTH - BHS 301 SCULPTOR", fajny kombajn nie tylko do mikrodermabrazji i kawitacji. Niestety jego cena może powalać 120tyś. zł :-(

bre.ra 
Początkująca

Wysłany: 2010-04-16, 10:51 

W wielu salonach kosmetycznych między innymi np. dr ireny eris stosowane jest włoskie urządzenie Skin Master Plus. Jest to drogie urządzenie, aczkolwiek skoro gabinety kosmetyczne z "górnej półki" je kupują to myślę , że jest warte swojej ceny.

kasiamgj 
Gaduła ;)

Wysłany: 2010-04-16, 13:48 

dokładnie, przede wszytskim powiedz jaki masz budżet na ten sprzęt, to raz. dwa, intersuje Cię kombajn czy dwa oddzielne urządzenia?

Kathrin_1989 
Początkująca

Wysłany: 2010-12-17, 13:08 

jeżeli chodzi o kawitacje z ultradzwiękami to firma beauty ocean jest dobra nowy aparat koło 1800zł.

A ja mam pytanie też odnośnie mikrodermabrazji, kawitacji i ultradzwięków. Dostępne są teraz urządzenia 3 w 1. Z wszystkimi tymi funkcjami. Tylko nie wiem jaka firma słyszeliscie cos o beauty system? bo tam ceny mają przystępne tylko nigdy nie pracowałam na aparatach tej marki. Mam budrzet ok 2500zł najlepiej jakby można było wziaść coś na raty.

Odpowiedz do tematu