Jak zrobisz to sama to stracisz masę włosów :). Takie przedłużanie powinno się robić tylko w salonie fryzjerskim. A nawet jeśli robisz to w salonie to masz pewne jak w banku że z tych włosów co masz to niewiele zostanie. To bardzo obciąża włosy.
angelaxxx Coś już napisała
Wysłany: 2010-05-05, 15:15
ale zamówilam tylko 9 a poza tym są one bardzo cieniutki(te pasemka) na zdjęciu nie widać jak bardzo są cienkie i lekkie.Tylko jak je przymocowac:(
_________________ Dosłownie początkująca:-)
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Sama nie założysz, musisz iść do fryzjera. Mogłaś kupić takie pasemka które się zakłada i zdejmuje kiedy się chce, bo z takimi pasemkami na stałe to później tylko problemy.
Zacisnąć ale takimi specjalnymi obcęgami. Więc możesz iść do fryzjera żeby ci to wpiął, ale już nie zdejmiesz, a później będziesz musiała iść żeby to zdjął jak włosy odrosną.
Są też do kupienia takie włosy Clip In czy Clip on... No w każdym razie jest to pasmo włosów na pasku który łatwo można samemu wpiąć pod naturalne włosy, można to zakładać i zdejmować kiedy się chce, prostować, lokować i wszystko. Takie włosy kosztują około 100zł i są to 3 paski, tak że na całą głowę starcza. Fajne to i praktyczne:)
Wysłany: 2010-05-05, 21:34
Agusia77 napisał/a:
Zacisnąć ale takimi specjalnymi obcęgami. Więc możesz iść do fryzjera żeby ci to wpiął, ale już nie zdejmiesz, a później będziesz musiała iść żeby to zdjął jak włosy odrosną.
Są też do kupienia takie włosy Clip In czy Clip on... No w każdym razie jest to pasmo włosów na pasku który łatwo można samemu wpiąć pod naturalne włosy, można to zakładać i zdejmować kiedy się chce, prostować, lokować i wszystko. Takie włosy kosztują około 100zł i są to 3 paski, tak że na całą głowę starcza. Fajne to i praktyczne:)
dzięki dzięki:)
_________________ Dosłownie początkująca:-)
aga.1985 Coś już napisała
Wysłany: 2010-05-06, 21:14
Ja miałam pasemka w zeszłym roku ale załozyła mi je kuzynka fryzjerka. Tez polecam wizyty u fryzjera z takimi sprawami :)
moja koleżanka eksperymentowała sama i jej trochę włosów wypadło po tym. Tu trzeba mieć wprawę przy zakładaniu tego. To nie takie hop siup jak domowe farbowanie włosów....
kasia_86 Początkująca
Wysłany: 2010-08-11, 21:13
Ale zamówiłaś pasemka, czy taśmę? Jak pasemka to może jednak lepiej zrezygnuj. Szczerze radzę.
Jej, te pasemka to fatalna sprawa. Sama miałam kupować sobie coś takiego, ale jak zobaczyłam co się mojej koleżance porobiło, to podziękowałam - po 3 tygodniach miała ich dość, a przy zdejmowaniu faktycznie straciła mnóstwo włosów...
urodawdziek Początkująca
Wysłany: 2010-08-16, 19:36
Nic nie zastąpi profesjonalistki która je założy, warto zainwestować...
zakladanie pasemek nie jest trudne, jednak jesli ktos sie na tym nie zna lub robi to pierwszy raz to moze nie przyniesc zamierzonego efektu :) na youtube jest masa filmikow instruktazowych
Najlepiej udac sie do kogos kto ma o tym pojecie
dobra alternatywa dla pasemek czy to keratyna czy microring sa wlosy na tasmie z klipsami potocznie nazywane clip in on, na youtube mozna znalezc sporo filmikow z przerozynymi filmikami, zaleta tej metody jest fakt iz wlosy nie nieszcza sie jak w przypadku pasemek, wlosy w kazdej chwili mozna zdjac po czym w kilka minut spowrotem zalozyc
_________________ Sklep z włosami oraz artykułami fryzjerskimi - Warszawa. www.hairservice.pl
Czy to robi profesjonalista czy koleżanka - i tak tracisz swoje włosy po zdjęciu. Mi zostały łyse placki i rok się męczyłam zanim mi wróciły do formy. Teraz trzymam w szufladce clip-in'y jak mam ochotę mieć długie włosy, a na codzień śmigam w swoich :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum