przyznam , nie wygodne... a co myślicie o wkładkach z avonu, własnie do szpilek ze niby po nich nogi nie bolą??
ja w sumie oststnio chodze w adikach, ale ogolenie całe zycie chodziłam w szpilach, ale nie chec miec pózniej jakis żylaków na nogach
Moja siostra ostatnio w avonie kupiła silikonowe wkładki do szpilek... ale nie wiem czy właśnie o to Ci chodziło wskrap.
Sprytnie to ktoś wymyślił... stopa nie leci do przodu, tego wcale nie widać i robi przyjemny masaż stopom.
Ale,że niby nogi nie bolą... to nie do końca... jak trzeba chodzić cały dzień na obcasie, to by było podejrzane, że nogi nie są zmęczone.
Ja tam lubie chodzic w szplikach tylko ze po pewnym czasie nogi bolą. Szczególnie na zabawach. Jutro koniec roku szkolnego i trzeba założyc szpilki.... =D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum