ja szpilki nosze tylko na imprezy, jakies wyjatkowe okazje.. na co dzien to albo klapki balerinki lub adidasy. nie moglabym codziennie nosic szpilek np do szkoly ladnie wygladaja ale nie pasuja niektore dziewczyny myla ubior na co dzien z ubiorem na impr ;/
_________________ "Jakie to piękne, gdy dziewczyna zapomina, że jest dobrze wychowana."
hm, nosze często szpilki, ale takie "mini" 3-5 cm, ale tylko dlatego, że nie naleze do najwyższych na imprezy to fakt - poniżej 6 cm nie chodze ale latem, zwłaszcza w gorące dni wole japonki, albo rzymianki, jakoś nie wyobrażam sobie męczenia sie w szpilach w 30 stopniach
Nom... :/ kiedyś poszłam w szpilkach do miasta, był upał jak nie wiem, to wróciłam cała mokra i zmęczona :/ Szpilki są na letnie wieczory, na jakieś wyjścia, okazje, na pewno nie są to buty na co dzień...
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Wiecie, ja mam problem tego typu, że mam raczej szeroką stopę I niewiem czemu, ale jak założę adidasy itp to mam okrutne odciski po paru godzinach... W szpilkach biegam, skaczę, jest mi najwygodniej.. stopa sie przyzwyczaiła.. Na codzień noszę np takie:
By muchozol, shot with Canon EOS 30D at 2009-05-25
auuuuc musialo bolec ... poswiecenie zeby byc piekna tez ma swoje granice
_________________ "Jakie to piękne, gdy dziewczyna zapomina, że jest dobrze wychowana."
m.i.a Początkująca
Wysłany: 2009-05-31, 10:59
Ja niestety rzadko chodzę w szpilkach bo mój narzeczony jest tego samego wzrostu co ja:( I tu jest największy problem:) Jak już coś - to niskie - lub na kaczuszce:)
Podziwiam dziewczyny, które na co dzień biegają w szpilkach.
Za wytrwałość i umiejętność chodzenia.
Nie zazdroszczę im natomiast ich nóg za kilka- kilkanaście lat.
Ja preferuję buty niższe.
W większości chodzę w sportowych.
Zdarza mi się założyć szpilki, ale tylko na ważne uroczystości czy wyjścia.
Wiem, że noga wygląda super w takich butach, ale wolę niższy obcas i zdrowe nogi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum