Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: firmy, neoglis, szkolenie

SZKOLENIE FIRMY NEOGLIS
Autor Wiadomość
margot_cosmetics 
Początkująca

Wysłany: 2009-03-13, 15:10 SZKOLENIE FIRMY NEOGLIS

Firma MARGOT COSMETICS będąca oficjalnym dystrybutorem na pomorze firmy ENZO BEAUTY(www.neoglispolska.com) pragnie zaprosić Państwa na szkolenie z zakresu produktów firmy Neoglis.

Szkolenie odbędzie się w dniu 22.03.2009r. o godzinie 10:00 w Ośrodku Wypoczynkowym Doris przy ulicy Kasprowicza 6 w Kołobrzegu. Tematem szkolenia będą dermo kosmetyki firmy Neoglis, w skład których zaliczają się preparaty zawierające kwasy AHA, AKA, BHA stosowane w gabinetach kosmetycznych. Szkolenie będzie podzielone na dwie części: teoretyczną oraz praktyczną. Pierwsza część - teoretyczna, będzie dotyczyła dokładnego omówienia listy wszystkich preparatów firmy Neoglis, opisu ich składu, działania a także zastosowania. Część praktyczna obejmie szkolenie z zakresu wykonywania zabiegów wraz z udziałem uczestników szkolenia. Przybliżony czas trwania szkolenia to ok. 5-6 godzin.

Cena szkolenia wynosi 120 zł, potwierdzeniem obecności na szkoleniu jest wpłata zaliczki na konto bankowe w wysokości połowy ceny szkolenia(tj. 60 zł) lub osobiście w siedzibie naszej firmy w Kołobrzegu przy ulicy Rzemieślniczej 24 do dnia 19.03.2009r. Pozostałą kwotę należy uiścić w dniu szkolenia.
Potwierdzeniem ukończenia szkolenia przez uczestnika jest otrzymanie certyfikatu firmy Neoglis.

W razie jakichkolwiek pytań(w tym zapytań o dane do przelewu) proszę o kontakt telefoniczny pod numerem 697 907 827 lub drogą mailową mail@margotcosmetics.pl.

Pozdrawiam.
Małgorzata Graczyk

rynia 
Początkująca

Wysłany: 2009-04-01, 12:39 

Uwielbiam NeoGlis jest niepodważalnie najjlepszy ceny są konkurencyjne a efekty bezkonkurencyjne polecam każdej kosmetyczce dla której liczą się super efekty
Stwiam na jakość kosmetyków dlatego klientki są zachwycone po każdym zabiegu i zapisują się na kolejne ;) ;DDD

alicja1234 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-11-20, 19:54 

hej, czy wiecie gdzie szkolenia i prezentacje zabiegów oraz kosmetyków Neoglis odbywają się w Warszawie (lub jej okolicach - generalnie Mazowsze)?

klemensa 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-11-23, 09:58 

ja nie słyszałam, że robią szkolenia, ale zapytam mojej kosmetyczki, od dawna pracuje na neoglisie więc może będzie zorientowana :)

alicja1234 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-11-30, 19:22 

szkolenia robią, w piasecznie w salonie enzo, gdybyście były zainteresowane. super zabiegi pokazują, jak używać kosmetyków, na jakie dolegliwości w bardzo kameralnym gronie. wyszłam ze szkolenia dużo mądrzejsza :)

Odpowiedz do tematu