nice Coś już napisała
Wysłany: 2010-06-08, 12:27
SZKOLENIA Z MAKIJAŻU PERMAMENTNEGO
Znalazłam wątek na forum o makijażu permanentnym a chciałabym się dowiedzieć coś więcej na temat samych szkoleń wykonywania go. Znalazłam sobie fajne Centrum Szkoleniowe New Look i chciałam zapytać czy któraś z Pan może korzystała z ich szkoleń?
TigerANDBear Użytkowniczka Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Kwi 2010 Posty: 30 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-06-08, 17:11
Z tego co wiem to cykl szkoleń makijażu permamentnego odbywa się w Warszawie,chyba nawet na forum widziałam wątek dotyczący szczegółów oferty.
nice Coś już napisała
Wysłany: 2010-06-09, 11:40
Próbowałam szukać ale niestety nie jestem w stanie tego znaleźć :( Faktycznie to centrum jest w Warszawie - ale to ok. TigerANDBear miałaś do czynienia z tym centrum? A może słyszałaś coś od znajomych związanego z tym tematem (makijażu)? Wiem tez ze strony, ze kończą się te szkolenia certyfikatem, ale o samych szkoleniach nie dostałam jeszcze żądnych info.
dzakarta Początkująca
Wysłany: 2010-06-17, 12:15
dziewczyny, ja słyszałam pozytywne opinie, choć sama nie korzystałam z ich usług. Organizacyjnie to wygląda w ten sposób, że najpierw jest teoria do wkucia, ćwiczenia pod okiem doświadczonych pracowników, a później jak wszystko idzie do przodu, to możesz poćwiczyć na modelce. :)
missbutterfly Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-06-22, 16:06
no tak to centrum jest jednym z lepszych jeśli chodzi o kursy z makijażu permanentnego.
najważniejsze jest dla mnie to, że po ukończeniu takiego kursu otrzymuje się stosowny certyfikat, który potwierdza nasze umiejętności.
A co do informacji na temat szkoleń w tym centrum to wszystko, co trzeba wiedzieć można znaleźć na stronie permanentny.com.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum