_________________ Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć - pewnie tak samo jak marzeń...
W Poznaniu. Są to studia kosmetyczne Anieli Goc. Możesz poszukać strony internetowej tej szkoły, jest dostępna na necie. Tak jak dziewczyny pisały wyżej wybieraj szkołę na której nie ma kilku kierunków, jeśli mogę doradzić.
_________________ Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć - pewnie tak samo jak marzeń...
Tam jest studium i studia również - dzienne jak i zaoczne. Ja mam licencjata z kosmetologii, można też zrobić podyplomówkę!
dzieki:)
to chyba wyszukiwaczka mi nie znalazla dobrej str;p
justka2409 Początkująca
Wysłany: 2009-03-21, 22:34
za 3 miesiące kończę naukę na kierunku technik usług kosmetycznych.Podczas rekrutacji na kierunek brano uwagę maturę z biologii,jeśli ktoś nie miał(a nikt nie miał z klasy)matury z biologii,brano pod uwagę ocenę końcową z biologii.Było ciężko,ale dawałam radę:)Moją zmorą była anatomia i trochę chemia(miałam ja 3 semestry,w tym 2 semestry teorii,1 semestr praktyki tzn.przyżądzanie maseczek,maści).Zastanawiam się nad studiami kosmetologii
Ja mogę polecić Wyższą Szkołe Biznesu i Nauk o Zdrowiu. Od dwóch lat jestem jej absolwentką i nie żałuję swojego wyboru. Bardzo duża ilość ćwiczeń i godzin praktyk pozwoliły mi zdobyć doświadczenie które jest niezbędne w podjęciu późniejszej pracy. Studuijąc kosmetologię miałam możliwość wyboru spośród kilku specjalizacji: spa i odnowa biologiczna, wizaż i stylizacja, podologia czy chemia surowców kosmetycznych. Piza tym oprócz kosmetologii prowadza równiez naukę na takich kierunkach jak dietetyka, pedagigika i administracja. JAk dla mnie szkoła godna polecenia. Dla zainteresowanych podaję namiary:
www.medyk.edu.pl
Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu
ul.Piotrkowska 278
Łódż
ps. Z tego co wiem to prowadzą jeszce nabór na aktualny rok akademicki :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum