Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2008-09-17, 18:05
szampon do blond włosów :)
hej.
chciałabym kupić sobie szampon do blond włosów. nie chodzi mi tylko jednak o ich pielęgnację, chciałabym mieć coś w rodzaju refleksów, a nie chcę farbować :)
słyszałam też coś o maseczkach z cytryny.
warto je stosować??
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2008-09-20, 11:34
dzięki za rady :)
a co myślicie o szamponie timotei?? przeszłam sie ostatnio do drogerii, i pisało na opakowaniu że 'wydobywa blond refleksy' czy coś w tym stylu. w sumie o to mi chodzi, ale nie wiem czy działa :)
a co myślicie o szamponie timotei?? przeszłam sie ostatnio do drogerii, i pisało na opakowaniu że 'wydobywa blond refleksy' czy coś w tym stylu. w sumie o to mi chodzi, ale nie wiem czy działa :)
miałam, byl normalny jak kazdy :P
bez zadnego efektu praktycznie;p
ja teraz przerzucilam sie na kosmetyki fryzjerskie a nie te z drogerii i jest lepiej :) nie zrezygnuje z tego raczej ;)
wlasnie nie :)
szampon jajeczny 500ml zas 5zl
odzywka 1litr 12zl
za przesylke dalam 12zl, mając 6 produktow do kazdego dodalam 2zl i i tak wyszlo mi taniej niz w sklepie:)
za spray do wlosow na allegro chca 22zl i u fryzjera tak samo a ja go kupilam razem z przesylka za niecale 17zl :)
kupuje w hurtowni fryzjerskiej:)
Kosmetyki fryzjerskie są tańsze i o wiele bardziej wydajniejsze.Może rozejrzyj się u siebie,gdzie masz sklep fryzjerski?!O takie kosmetyki naprawdę bardzo łatwo i nie trzeba przez internet:)
_________________ Dziś idę spać,pomyślę o tym jutro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum