fast55 Początkująca
Wysłany: 2010-12-09, 23:41
Świąteczny prezent dla kobiety
Święta coraz bliżej i jak co roku zaczynam zastanawiać się nad prezentem dla mojej ukochanej, drugiej połówki. Wykonałem już wstępny "wywiad środowiskowy" i wiem, że dobrym prezentem byłaby srebrna bransoletka. Nie wiem zupełnie na co zwrócić uwagę przy wyborze. Mam już faworytkę - bransoletka, jednak chciałbym poznać Waszą opinię o tej konkretnej i o tym co powinna mieć idealna bransoletka. Dodam, że budżet to 150 - 200 zł.
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Wg mnie najlepszy prezent to kuferek na kosmetyki albo ogromna paleta z Sephory.
Ale jesli juz zdecydowales sie na bransoletke, to przy wyborze sprawdz z czego jest zrobiona, zeby nie dac jej podbobki, warto tez wiedziec jaka powinna byc dluga. Poza tym to juz mozesz dowolnie wybierac cos ladnego, przejdz sie do znanych sklepow np Apart, W.Kruk, Yes. Pandora ma piękne bransoletki ale bardzo drogie.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-12-10, 19:15
fast55, jeśli ukochana jest osobą skromna i delikatną to kup bransoletkę delikatną i skromną. A jeżeli dziewczyna lubi błyszczeć to są u każdego Jubilera piękne bransoletki z ozdobami, ale takie jakby splecione 3 czy 4 cieniutkie
Kobiety uwielbiają błyskotki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum