Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dla, kobiety, prezent, swiateczny

Świąteczny prezent dla kobiety
Autor Wiadomość
fast55 
Początkująca

Wysłany: 2010-12-09, 23:41 Świąteczny prezent dla kobiety

Święta coraz bliżej i jak co roku zaczynam zastanawiać się nad prezentem dla mojej ukochanej, drugiej połówki. Wykonałem już wstępny "wywiad środowiskowy" i wiem, że dobrym prezentem byłaby srebrna bransoletka. Nie wiem zupełnie na co zwrócić uwagę przy wyborze. Mam już faworytkę - bransoletka, jednak chciałbym poznać Waszą opinię o tej konkretnej i o tym co powinna mieć idealna bransoletka. Dodam, że budżet to 150 - 200 zł.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-12-10, 13:49 

Wg mnie najlepszy prezent to kuferek na kosmetyki albo ogromna paleta z Sephory.
Ale jesli juz zdecydowales sie na bransoletke, to przy wyborze sprawdz z czego jest zrobiona, zeby nie dac jej podbobki, warto tez wiedziec jaka powinna byc dluga. Poza tym to juz mozesz dowolnie wybierac cos ladnego, przejdz sie do znanych sklepow np Apart, W.Kruk, Yes. Pandora ma piękne bransoletki ale bardzo drogie.

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-12-10, 19:15 

fast55, jeśli ukochana jest osobą skromna i delikatną to kup bransoletkę delikatną i skromną. A jeżeli dziewczyna lubi błyszczeć to są u każdego Jubilera piękne bransoletki z ozdobami, ale takie jakby splecione 3 czy 4 cieniutkie :-D
Kobiety uwielbiają błyskotki :-)

Odpowiedz do tematu