Witam od jakiegoś czasu strasznie swędzi mnie twarz.Robią się krosty i skóra jest przebarwiona.Byłam u dermatolog i powiedział że mam skórę naczynkową i wrażliwą.Oprócz tego powiedziała że jestem dopiero 4 miesiące po porodzie i to może byc tego powód.Skóra wygląda okropnie.Przepisała mi żel do mycia twarzy niby hipoalergiczny ale to jeszcze gorzej spowodowało szczypanie i swędzenie .Co mam robic nie wiem czy kosmetyczka cos mi poleci i czy jakies zabiegi mi pomogą .PROSZĘ O POMOC !!!
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Ja mam na policzkach naczynkową i wrażliwą skórę, używam kremu do skóry naczynkowej Dax, mają w ofercie na noc i na dzień, mi pomaga. Używaj delikatnych toników i żeli do mycia, unikaj alkoholu w tonikach i silnie oczyszczających żeli do mycia. Mi pomagają te kremy z Dax, wcześniej skóra na policzkach mnie swędziała, była sucha i napięta, teraz jest już lepiej. Mam nadzieję że choć trochę pomogłam.
Witam używałam żelu psihożel ale po nim było gorzej i miałam maśc na te krosty szczypało niesamowicie biorę witaminy i jest troszkę lepiej dzięki za podpowiedzi i pozdrawiam :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum