to owszem, ale ja bardzo lubię często malować paznokietki na różne różniste kolory, ostatnio jest czarny, fioletowy, turkusowy i magenta (jeden kolor, nie lubię wielokolorowego paznokcia)
dziś powtórka z rozrywki, jestem trochę chora więc nie wyszłam nigdzie w ten weekend i siadłam do paznokci. najpierw baza pod lakier i godzinka odpoczynku, potem warstwa L'oreal Paris Manicure Pastel Jours De Tenue i godzinka siedzenia bez ruchu (i tak zrobiło mi się kilka drobniutkich pęcherzyków powietrza, ale są prawie niewidoczne, bardziej wyczuwalne). i tak sobie chodzę z pięknie błyszczącymi pazurkami, ale zobaczymy, co będzie jutro rano
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Próbowałaś nakładać jeszcze cienszą warstewkę lakieru? Wtedy się nie robią pęcherzyki.
Wysłany: 2010-03-17, 13:49
Sugeruję poeksperymentować z lakierami do paznokci. Tak jak kosmetyki tak i lakiery u jednej osoby będą się dobrze sprawować u innej coś nie zagra.
Suszarki za kilka złotych to tylko zabawki i raczej nie pomogą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum