Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: cellulit, surer, zabieg, zmarszczki

SURER ZABIEG NA CELLULIT I ZMARSZCZKI!!!
Autor Wiadomość
sunspa 
Początkująca

Wysłany: 2010-05-24, 01:15 

a ja polecam nowość fale radiowe

baby 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-06-29, 12:59 

Jak widać, jest wiele możliwości odmłodzenia się, faktycznie coraz częściej słyszy się o falach radiowych, ale jakiś czas termu dotarła do mnie informacja o czymś w sumie podobnym, ale opierającym się na działaniu światła podczerwonego IR. Z tego co wiem, to taka metoda jest równie skuteczna jak fakle, nie wiem nawet czy nie lepsza. Na pewno inaczej to wszystko wygląda, bo skore w miejscach gdzie pojawiają się zmarszczki naświetla się takimi właśnie promieniami - zabieg jest bezinwazyjny i bezpieczny. Z tego co wiem, to W klinice Amaya nazywa się on bodajże zaffiro. Poza tym, zabieg jest polecany przez zachodzie firmy, w innych krajach jest naprawdę bardzo popularny. Co prawda nie wiem czy działa na cellulit, ale na zmarszczki na pewno.

yoko.ono 
Początkująca

Wysłany: 2010-06-30, 11:38 

Niestety nie każdego stać na takie zabiegi..a chyba wiekszość z nas musi walczyc z cellulitem.;-) ja od dluższego czasu stosuję Collagen i jestem na prawdę zadowolona..cellulit i zmarszczki powstają właśnie w wyniku tego że z wiekiem mamy go coraz mniej :-/ stosuję collagen firmy By-health bo jest w przystępnej cenie a widać jego działanie. Moja skóra jest jędrniejsza i bardziej elastyczna a przy tym nawilżona. Wcześniej stosowałam kremy, żele i różne specyfiki ale dopiero teraz widzę efekty:) polecam tym którzy chcą uniknąć kosztownych zabiegów :-)

Odpowiedz do tematu