Fleur Użytkowniczka
Wysłany: 2009-12-11, 13:53
Suplementy
Ja schudłam stosując Slim Formula z Cali Vity. Suplementy stały się teraz bardziej popularne niż diety. Są bezpieczne, bo to preparaty z naturalnych składników. Można je kupić w aptekach i sklepach internetowych. Ja swoje kupuję w suplementydiety.istore.pl. Slim Formula składa się na przykład z zielonej herbaty, nopalu, l-karnityny nasion kopru włoskiego kurkumy imbiru, chromu, lecytyny. Chcę sobie kupić oprócz tego coś oczyszczającego organizm z toksyn, gdyż walczę z paleniem i mam nadzieję, że pomoże mi to rzucić nałóg. Czy stosujecie jakieś suplementy? Jak oceniacie ich działanie?
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1865 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-12-12, 11:55
Joan, pewnie na onecie o tych dokarmiaczach ludzi, mąż ją tak utuczył, ale potem ta kobieta zdecydowała się na operacje zmniejszenia żołądka. Ja kiedyś oglądałam film na ten temat.
Ja nie jestem zbytnio za suplementami.Chyba,że l-karnityna 1000mg.Ale to jako dodatek.Jestem za zdrowym odżywianiem się i dużą porcją ruchu.Ogólnie uważam,że każde sztuczne suplementy zmodyfikowane nie są do końca zdrowe.Jedynie co mogę polecić to inneov na celulit.To składniki naturalne.niestety to tylko poprawia wygląd skóry ale nie spala tłuszczu.
Wysłany: 2009-12-13, 18:47
Dieta nie koniecznie. To też zależy gdzie masz te zbędne kilogramy. Wcale nie musisz stosować jakiś diet, itp Można jeść wszytko tylko trzeba bardzo często ćwiczyć dobierając sobie odpowiednie ćwiczenia.
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1865 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-12-13, 19:09
Nikt nie każe się od razu głodzić, tylko zmienić sposób odżywiania na lepszy, efekty powinny być widocznie i co najważniejsze takie odżywianie poprawia samopoczucie ;]
Ogólnie uważam,że każde sztuczne suplementy zmodyfikowane nie są do końca zdrowe
z tym chyba zgodzi się każdy - moja koleżanka uważa "suplementy" za efekt placebo i ciosa mi kołki na głowie za każdym razem, kiedy o takowych wspomnę. raz tak się na mnie wkurzyła, że przyniosla mi do pracy siatkę włoszczyzny i kazała mi to wrzucić do garnka z wodą a potem wszamać i popić tą wodą, w której się do gotowało
ogólnie jednak doszłyśmy w pracowym pokoju do wniosku, że suplementy to w dużej części chemia i że lepiej spożywać witaminy w ich naturalnych nośnikach, nawet tych pryskanych, bo ostatnia witamina umiera wraz z warzywem i owocem...
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Ja nie jestem zbytnio za suplementami.Chyba,że l-karnityna
Ja też jestem za tym, żeby się zbytnio nie faszerować, a L-karnityna to fajny pomysł. Z tym, że ja stosowałam dwie - jedną w rozpuszczalnych w wodzie tabletkach, a drugą L-karnitynę Direct - w proszku:) I powiem tyle - tak jak dziewczyny pisały, suplementy pomagają, ale w przypadku L-karnityny ćwiczenia są niezbędne. Niestety ;)
Andzik Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-01-21, 21:13
Większość suplementów jest bezpieczna dla zdrowia, ale jak najbardziej należy ćwiczyć przy zażywaniu suplementów - wtedy efeky będzie lepszy. Ostatnio znalazłam bardzo fajny sklep z suplementami hellhound.pl. Mają tam bardzo duzy wybór suplementów, można wybrać odpowiedni dla siebie. Warto tam zajrzeć!
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum